Alege să începi şcoala cu Marelbo

Cu fiecare început de toamnă, emoția și bucuria de a reîncepe școala sunt tot mai mari. Oferă-i piticului tău zile pline de culoare cu încălțămintea Marelbo.

Marelbo te ajută să îi alegi copilului tău încălțăminte rezistentă, confortabilă și atrăgătoare, dar mai ales accesibilă la preț. Încălțămintea produsă de Marelbo este concepută pentru a rezista o perioadă mai îndelungată uzurii și pentru a arăta bine mai mult, oferind o gamă largă de dimensiuni și stiluri.

Marelbo deține o fabrică localizată în Vicovul de Sus, județul Suceava și o rețea națională cu peste 55 de magazine de încălțăminte trudită de oameni harnici, din Bucovina, care au transmis acest meșteșug din tată în fiu. Această tradiție durează de mai bine de 30 de ani.

În fiecare magazin găsești încălțăminte pentru femei, bărbați, adolescenți și copii la preț de producător. Prețurile accesibile sunt aceleași și în magazinul online și în magazinele din țară.
Personalul Marelbo din magazinele din toată țara este specializat să te ajute să descoperi întreaga gamă de încălțăminte Marelbo.

Descoperă, încearcă și poartă perechea potrivită! Susțineți economia românească cumpărând produse românești!

De ce să cumperi copilului tău o pereche de încălțăminte din magazinul online sau magazinele Marelbo?

Vizitează magazinele Marelbo sau intră pe site-ul marelbo.com și vezi care sunt tendințele actuale în materie de încălțăminte pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Marelbo confecționează încălțăminte de la numărul 25 până la 48, pentru cel mai mic membru al familiei până la cel mai mare. Calitatea desăvârșită a produsului cât și experința de peste 30 de ani recomandă încălțămintea.

Încălțămintea este exclusiv produsă din piele, motiv pentru care calitatea este net superioară comparativ cu alte produse. Prețurile sunt de producător, astfel ele fiind accesibile pentru orice român.

Dacă alegi să comanzi online, totul devine mult mai simplu pentru că:
• Ai parte de livrare rapidă
• Returnare în 14 zile
• Livrare gratuită în România la comenzi de minimum 200 lei
Pentru că sănătatea angajaților și a clienților este una dintre prioritățile noastre, dezinfectăm cu grijă toate produsele, rafturile și suprafețele. Pășește cu încredere în magazinele Marelbo cu toată familia și simțiți împreună emoția unui nou început de școală.
Ținând cont de perioada dificilă în care ne aflăm, fiecare firmă românească are nevoie de sprijin, dacă vrei să beneficiezi de un produs de calitate superioară și în același timp să sprijini companiile românești, alege să începi școala cu Marelbo.
Pentru detalii, vizitează-ne pe https://marelbo.com/ro
https://www.facebook.com/marelbo.shoes

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center