Ce parfum ți se potrivește cel mai bine în funcție de zodie?

parfumul zodiei tale

Te-ai gândit vreodată că zodia îți poate influența și preferințele aromelor pe care le emană un parfum? În funcție de personalitate ești tentată să alegi note și accente diferite, care îți definesc cel mai bine caracterul și care prezintă o carte de vizită invizibilă. Fie că alegi sau nu să crezi în astre, C-THRU are câte o gamă creată special pentru fiecare femeie care își dorește să se simtă bine în pielea ei și să descopere parfumul care i se potrivește cel mai bine.

Semnele de Pământ – Taur, Fecioară și Capricorn sunt firi ambițioase și responsabile

Persoane raționale, ambițioase și orientate către frumos, semnele de Pământ iubesc echilibrul și stabilitatea, atât în carieră, cât și în viața personală. Pământul reprezintă universul fizic, palpabil, care rămâne ancorat în realitate în orice situație. Femeile din această zodie sunt firi responsabile, care pun mult accent pe viața de familie și poziția pe care o ocupă în societate. C-THRU Cosmic Aura și C-THRU Black Beauty sunt gamele perfecte pentru zodiile de Pământ. Un parfum sofisticat, creat special pentru femeia puternică, care emană senzualitate, C-THRU Black Beauty este simbolul eleganței și al rafinamentului. C-THRU Cosmic Aura este ideal pentru femeia căreia îi place să fie mereu în pas cu moda și se preocupă de felul în care arată. Notele sale fructate, cu accente florale, o învăluie într-un parfum discret și delicat, care incită simțurile.

Semnele de Foc – Berbec, Leu, Săgetător sunt dinamice și impulsive

Femeile din zodiile de Foc răspândesc pretutindeni energie, având multă poftă de viață. Entuziasmul lor este molipsitor și au o sinceritate debordantă. Firi libere, adoră să se afle în centrul atenției și să fie admirate de cei din jur. Au mare încredere în forțele proprii și nu se tem de provocări. Cu note plăcute de citrice, lotus, trandafir și lemn de santal, C-THRU Emerald Shine accentuează strălucirea naturală a acestor native și le învăluie într-un parfum floral-lemnos, care le subliniază frumusețea.

Semnele de Apă – Rac, Scorpion și Pești sunt atrase de călătorii și experiențe spirituale inedite

Au o imaginație bogată și sunt, în general, persoane foarte creative. Semnele de Apă sunt firi sufletiste, care se implică total în relațiile cu cei dragi. Au o afinitate pentru artele frumoase și adoră să exploreze și să descopere locuri noi. C-THRU Cosmic Aura și C-THRU Emerald Shine sunt două dintre parfumurile care se potrivesc perfect acestor native. Expresie a optimismului și a bunei dispoziții, aroma lor te încarcă de energie și îți stimulează simțul creativ.

Semnele de Aer – Gemeni, Balanță și Vărsător sunt devotate și prietenoase

Socializează foarte ușor cu cei din jur și leagă multe prietenii. Sunt firi visătoare, care adoră să își construiască un univers doar al lor. Sunt persoane de încredere, pe care ceilalți se pot baza la nevoie. Aceste native sunt mereu în mișcare, nu se tem de schimbări și sunt în permanență avide de cunoaștere. Femeilor din zodiile de Aer li se potrivesc foarte bine gamele C-THRU Cosmic Aura și C-THRU Black Beauty, pentru că reprezintă combinția perfectă dintre ambiție și puterea de a visa cu ochii deschiși.

Indiferent de zodia ta, C-THRU îți subliniază feminitatea, eleganța și te învăluie într-un parfum unic, care te face remarcată oriunde te-ai afla!

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.