Eleganţa inspirată din natură

incaltaminte
Creată pentru a sărbători trendurile îndrăzneţe din modă, noua colecţie ECCO SHAPE include interpretări ale încălţămintei de lux şi oferă un spectacol perfect inspirat din natură.

Aproape complet înconjurată de apă, Danemarca este o ţară maritimă nu doar din punct de vedere geografic. Nu e de mirare că mările care înconjoară ţara au format nu doar ţărmurile, ci şi istoria, cultura şi tradiţia designului brandului danez ECCO. Valurile au inspirat arta, muzica, poezia, iar acum şi crearea unui nou material premium: pielea ECCO FLUID TOUCH.

ECCO Leather a produs astfel un tip de piele inimaginabil de moale, cea mai moale piele nappa din colecţie. În plus, eleganţa şi fibra fină a acestei piei oferă stil şi eleganţă oricărei siluete feminine.

Doamnele şi domnişoarele care preferă să urmeze trendurile se pot bucura în acest sezon de o actualizare modernă şi elegantă a cizmelor ECCO SHAPE 35 BLOCK, ce cuprinde modele feminine, realizate din piele somptuoasă şi care oferă un confort inovator.

Dacă apreciaţi modelele clasice, atunci nimic nu exprimă lux mai bine decât cizmele şi botinele ECCO SHAPE BLOCK inspirate de culoarea ţărmurilor Danemarcei. Sunt create dintr-o piele premium de viţel, foarte moale la atingere şi o culoare deosebită fiind în contrast cu finisajele din vârf şi de la călcâi.

incaltaminte iarna 2019

Confortul revoluţionar oferit de tehnologia, cu ajutorul căreia a fost creată colecţia ECCO SHAPE, le-ar putea transforma în cele mai confortabile modele cu toc de pe piaţă.

Noua colecţie ECCO SHAPE se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro .

Despre ECCO
ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume. www.ecco.com

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center