Şoc şi uimire cu ECCO ST1

incaltaminte ECCOTrendul Athleisure revine în forţă şi în toamna acestui an, un trend care continuă să evolueze spre produse sport de lux sofisticate. În sezonul toamna/iarna 2018, brandul ECCO îşi expune noile inovaţii în materie de piele şi tălpi dinamice confortabile şi prezintă modul în care acestea pot fi combinate pentru a crea încălţămintea ce se încadrează perfect în tendinţele sezonului.

În ultimii 7 ani, brandul ECCO a colaborat cu Kolding Design School din Danemarca, iar în acest an această colaborare a avut o abordare nouă: studenţii au fost provocaţi să îşi reimagineze un produs cheie ECCO astfel încât să combine tendinţele actuale din modă cu o expresie a artei abstracte.

Tinerii designeri au creat un pantof hibrid care apoi a fost mixat cu o talpă extrem de confortabilă, cu inserţii care oferă o absorbţie dublă a şocurilor şi o amortizare perfectă chiar şi atunci când faci mai mult de o mie de paşi. Astfel a luat naştere noua colecţie ECCO ST 1 (SHOCK THRU 1) ce reuneşte progresul în tehnologia de absorbţie a şocurilor cu stilul atheisure contemporan.

Colecţia este o ilustrare remarcabilă a modului în care compania daneză îşi dezvoltă propriile tălpi dinamice de confort şi îşi crează pielea proprie. Angajamentul brandului faţă de inovaţie poate fi văzut în pielea de ultimă generaţie utilizată în partea superioară a pantofilor ECCO ST1, în timp ce detaliile sporesc aspectul luxos al acestora.

Colecţia cuprinde pantofi şi ghete atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, toate modelele având feţe artizanale din piele bogată şi o talpă ce integrează tehnologia inovatoare ECCO SHOCK-THRU, accentuând astfel confortul optim.

Colecţia ECCO ST1 se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

Despre ECCO
ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume. www.ecco.com

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center