Strălucire de vară cu pielea ECCO VIBRIO

incaltaminte vara sandale 2018În această vară, pielea metalizată face o adevarată declaraţie de stil, fie că este vorba despre o petrecere în oraş sau de o plimbare pe malul mării. Strălucitoare şi radiantă, moale şi catifelată, pielea metalizată ECCO VIBRIO se află în centrul colecţiei pentru femei a acestui sezon. Pe măsură ce această piele captează lumina, străluceşte din ce în ce mai mult, sporind astfel eleganţa şi feminitatea încălţămintei.

Pielea ECCO VIBRIO este creată de către ECCO Leather din Olanda, cel mai modern centru de cercetare şi realizare piele inovativă. Noua piele este una dintre cele mai recente materii prime premium care a fost dezvoltată de către echipa de cercetători şi rezolvă o problemă continuă, aceea a estompării strălucirii culorii metalice cu timpul. Utilizând tonalitatea multi-strat pentru a nu-şi arăta “vârsta”, această piele de pionierat oferă şi rezistenţă la uzură, ajutând astfel la păstrarea strălucirii materialului.

Pielea ECCO VIBRIO a fost creată folosindu-se un proces inovator de stratificare pentru a o face mai radiantă. Combinând nuanţe de albastru argintiu cu nuanţe de galben auriu, efectul bicolor al pielii ECCO VIBRIO adaugă o notă subtilă şi sofisticată oricărei ţinute, iar faptul că este catifelată la atingere sporeşte confortul încălţămintei.

Din momentul în care încălţaţi o pereche de sandale ECCO Shape începeţi să vă jucaţi cu razele soarelui. Rezistente, flexibile şi confortabile, aceste sandale oferă eleganţă şi un suport excelent pe tot parcursul zilei, datorită tehnologiei unice de absorbţie a şocurilor.

Colecţia de sandale ECCO SHAPE se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

Despre ECCO
ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume. www.ecco.com

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center