În vacanţă la doar 30 de minute de Bucureşti

Spa SnagovMulte persoane aleg să își planifice concediul în a doua parte a verii din varii motive: fie au prea multe task-uri la job, fie s-au hotărât în ultimul moment asupra destinației, iar în acea perioada au găsit hoteluri disponibile, fie din alte zeci de motive. Iar cum zilele caniculare ne îndeamnă doar la relaxare, fiecare dintre noi numărăm cu nerăbdare zilele până la vacanță.

Din fericire, există variante în care te poți simți ca în concediu chiar și în apropiere de casă. Un astfel de loc este Country Spa Health & Beauty Retreat, un centru complet de sănătate și îngrijire. Country Spa te găzduiește în condiții excelente de confort și rafinament și îți propune programe de sănătate și rejuvenare integrate, complet personalizate, în cadrul unei clinici dedicate.

Astfel, te poți bucura de un retreat complet care îți va readuce echilibrul fizic, mental și spiritual. Vara aceasta, Country Spa Health & Beauty Retreat a adaugat în lista lor lungă de servicii, patru escapade, care, după cum sugerează și numele, te vor sustrage din agitația de zi cu zi și te vor purta pe culmile unor arome deosebite:

1. GETAWAY TO PROVENCE
Getway To Provence reprezintă o invitație către aromele îmbietoare ale Lavandei și Imortelei – uleiuri esențiale iconice din Provence pentru un efect de re-echilibrare și calmare. Această excapadă senzorială are ca principal efect detoxifierea întregului corp. O exfoliere delicată, combinată cu un masaj relaxant și detoxifiant, pentru o călătorie armonioasă.

2. A WALK IN ThE FOREST
Fiecare femeie își dorește un corp suplu și armonios. Country Spa Health & Beauty Retreat te invită în escapada A WALK IN THE FOREST, un tratament cu uleiuri esențiale de Cedru și Chiparos cu un efect tonifiant și revigorant. A WALK IN ThE FOREST reprezintă o combinaţie de uleiuri esențiale de Cedru și Chiparos inspirată de pădurile franceze pentru o călătorie oxigenată prin natură. Această experiență revigorantă include un peeling intens cu sare remineralizantă, urmat de un masaj cu beţe de bambus pentru remodelarea siluetei ce aduce confort picioarelor obosite și oferă o stare de bine și relaxare în tot corpul.

3. CORSICAN DELIGHT
CORSICAN DELIGHT este o combinaţie de parfumuri vibrante ale insulei Corsica și note revitalizante de Mandarină și Portocală Dulce. Un peeling dulce și gurmand, combinat cu un masaj de re-echilibrare și revitalizare menit să îți trezească simțurile, eliberâdu-te de stres, oboseală fizică și mentală. Vitalitatea este resursa fiecăruia de putere și vindecare, iar lipsa ei ne poate face vulnerabili în fața stresului și a diferitelor boli. Ritualul Corsican Delight are ca scop readucerea vitalității în viața ta.

4. POLYNESIAN JOURNEY
POLYNESIAN JOURNEY îți răsfățață simțurile cu notele calde, florale ale Iasomiei și Florii de Tiare în călătoria spre un loc exotic. Peelingul delicios ce conţine 2 tipuri de zahăr se combină cu un masaj delicat cu pietre calde vulcanice pentru a relaxa corpul și mintea, astfel încât să te poți detașa de cotidian și de a te bucura de călătorie. Principalul efect după un o astfel de escapadă reprezintă starea de bine și de relaxare pe care o vei simți în întregime.

Noua gamă corporală este o invitație la călătorie… De fapt, există patru experiențe senzoriale ce te vor invita în regiuni iconice din Franța și teritoriile sale. Răsfăță-te într-un GETAWAY TO PROVENCE cu mirosurile relaxante din Provence. Inspiră aer proaspăt cu A WALK IN THE FOREST și ale sale arome proaspete, lemnoase. Înconjuroară-te de notele citrice, vibrante și picante din CORSICAN DELIGHT. Călătorește într-o POLYNESIAN JOURNEY cu parfumurile sale calde, încântătoare și delicate.

Misiunea Country Spa Health & Beauty Retreat este să vă punem la dispoziție un concept de tratament integrativ, cu scopul de a vă îmbunătăți calitatea vieții, prin tehnici și terapii complementare, minim invazive dar care acționează în profunzime. Descoperă toate programele noastre pe http://www.countryspa-retreat.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center