Feeric Fashion Week Sibiu

Cea de-a 11-a ediţie a celei mai importante săptămâni a modei din Europa de Est, Feeric Fashion Week, are loc între 17 şi 22 iulie, la Sibiu. Prima seară în Feeric Venue a fost deschisă de show-ul atipic conceput de designerul român Adriana Goilav care a surprins cu o colecţie inedită accesorizată de brandul danez ECCO.

“I AM” este o colecţie performance cu titlu simbolic prezentată în premieră în cadrul festivalului internaţional de modă Feeric Fashion Week. Piesele vestimentare prezintă un caracter de sine stătător sau simbiotic a “cine suntem noi” şi au calităţi multiple de transformare. Colecţia se remarcă prin unicitatea şi inovaţia produselor care se pot întrepătrunde între ele şi genera, în final, un singur obiect vestimentar.

Ţinutele au fost accesorizate cu încălţăminte din colecţia ECCO CREPETRAY, colecţie ce reprezintă la rândul său o fuziune a inovaţiilor cu meşteşugul tradiţional. Cu ajutorul tehnologiei FLUIDFORM™ se poate realiza injecţia directă a tălpii confecţionată dintr-un cauciuc modern cu aspect de miere, bogat şi translucid, fără a pierde aspectul tradiţional al pantofului şi textura organică.

Această combinaţie dintre piese vestimentare moderne şi încălţămintea cu aspect clasic a fost ilustrată perfect în acest Fashion Show Performance semnat de designerul Adriana Goilav şi realizat cu sprijinul echipei Mendel Collective, spectacolul fiind regizat de către Cătălin Bocîrnea.

Privind acest spectacol de modă inedit este ca şi cum ai privi către viitor, deoarece tehnologia ultra-modernă folosită atât la crearea pieselor vestimentare cât şi la realizarea încălţămintei permite transformări spectaculoase.

Brandul danez ECCO este prezent în România în marile oraşe precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu şi are în prezent 22 de magazine şi un magazin online www.ecco-shoes.ro.

Foto credit: Cornel Petrus

Despre ECCO
ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 87 de ţări, în peste 3.300 de magazine ECCO şi shop-in-shops, şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 19.000 de angajaţi în întreaga lume. www.ecco.com

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center