ECCO EXOSTRIKE un multiplu campion al stilului

incaltaminte 2018 eccoConfortul şi performanţele au fost întotdeauna în centrul preocupărilor brandului danez ECCO, dar cu noul ECCO EXOSTRIKE performanţele au fost duse la un nivel complet nou, prin câştigarea de premii importante la nivel internaţional.

ECCO EXOSTRIKE a început de fapt ca un pantof sport, însă pe parcursul procesului de creaţie acesta s-a transformat într-o gheată urbană. Acest proces a însemnat o dezvoltare de douăsprezece luni ce a avut ca rezultat o gheată hibridă, prima de acest tip din gama ECCO OUTDOOR.

Alegerea designului şi a materialelor pentru ECCO EXOSTRIKE a fost determinată de dorinţa brandului ECCO de a crea stiluri cu adevărat hibride de încălţăminte care să fie pe deplin funcţională în aer liber, păstrând în acelaşi timp stilul elegant metropolitan.

În fiecare an, ISPO onorează cele mai performante produse ale industriei sportive, pe diverse segmente. Anul acesta, produsul ECCO EXOSTRIKE a fost desemnat “Gold Winner” la categoria Outdoor pe segmentul Încălţăminte pentru Hiking şi Trekking.

Premiul Scandinavian Outdoor a adus o nouă recunoaştere a acestui produs, fiind câştigător la categoria Încălţăminte în anul 2018.

ECCO EXOSTRIKE a adăugat şi onoranta distincţie “Winner 2018” câştigată în cadrul competiţiei internaţionale Red Dot Design la colecţia sa de recunoaşteri internaţionale.

Noua colecţie ECCO EXOSTRIKE se găseşte în ediţie limitată şi în magazinele selectate ECCO din ţară precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro începând cu luna iulie 2018.

Despre ECCO
ECCO este unul dintre cele mai importante branduri de încălţăminte din lume, care îmbină stilul şi confortul. Succesul ECCO este construit pe produse fabricate dintr-o piele de calitate superioară. ECCO deţine şi administrează toate aspectele lanţului valoric de la fabricarea de piele şi încălţăminte până la activităţi de comerţ cu ridicata şi cu amănuntul. Produsele ECCO sunt vândute în 88 de ţări din peste 2.000 de magazine monobrand şi peste 14.000 de puncte de vânzare. ECCO este o afacere de familie, înfiinţată în Danemarca în 1963, şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume.

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center