ECCO CREPETRAY spune bun venit mierii în varianta hi-tech

În esenţă, fiecare colecţie ECCO reprezintă o fuziune a inovaţiilor cu meşteşugul tradiţional. Dar niciodată ca în primăvara 2018, această combinaţie dintre modern şi clasic nu a fost mai puternică, ilustrată perfect de către noua colecţie ECCO CREPETRAY.

Istoria ECCO CREPETRAY are rădăcinile în anii 1600, atunci când pantoful “veldskoen” a fost inspirat de încălţămintea tradiţională Khoisan din Africa de Sud. Pentru a crea colecţia actuală ECCO CREPETRAY, talpa de crep a fost combinată cu feţe ale căror caracteristici de rezistenţă şi utilitate sunt trasate chiar de către pantoful “veldskoen”, purtat de primii colonişti olandezi din Africa de Sud, în secolul al şaptesprezecelea.

Remarcabile sunt îmbunătăţirile aduse tălpii din crep convenţional ce au fost realizate fără a pierde aspectul tradiţional al pantofului şi textura organică. Acest lucru a fost posibil datorită tehnologiei FLUIDFORM™ folosită de ECCO, tehnologie ce permite injecţia direct a tălpii realizată dintr-un cauciuc modern cu aspect de miere, bogat şi translucid.

Combinaţia dintre cauciucul natural de culoare albă-gălbuie, precum mierea, şi pielea bogat granulată, precum cerealele integrale, adaugă o senzaţie de lux. Căptuşeala bogată din piele, care va rămâne la aceeiaşi culoare la toate temperaturile, asigură crearea climatului interior ideal pentru piciorul dumneavoastră.

ECCO CREPETRAY oferă un confort generos datorită formei anatomice care urmează liniile naturale ale piciorului. A purta ECCO CREPETRAY, fie varianta pantof sau gheată, este o încântare, confortul fiind sporit prin folosirea de piele premium, care adaugă o senzaţie de lux.

Noua colecţie ECCO CREPETRAY destinată atât femeilor cât şi bărbaţilor se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Despre ECCO
ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume. www.ecco-shoes.ro

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center