Cea mai avansată tehnologie de protecţie solară

Soarele, sursa vieții, care contribuie la creșterea și dezvoltarea întregii planete a devenit mai ales în ultimii ani dăunator pentru piele, datorită nivelului crescut de radiații.

Pentru o protecție sigură sub soare, este nevoie să tratați din timp efectele nocive ale diferitelor tipuri de energii solare: raze infraroșii, raze UVA, UVB și HEV ( blue light).

Skeyndor a revoluționat gama Sun Experise, cu două noi produse, care înglobează cea mai avansată tehnologie de protectie solară- Tehnologia Blue Light.

Gama Sun Expertise oferă bariere de protecție complete

– Protecția oferită și de alte produse de pe piață (UVA – care protejază pielea împotriva îmbătrânirii premature și UVB- care o bronzează)
– Protecția -împotriva efectelor razelor infraroșii, protejând DNA-ul celulelor stem
– Protecția împotriva radiației solare vizibile de înaltă energie (HEV) numită și Blue Light. Blue Light creeaza radicali liberi care penetrează pielea în adâncime, provocând disfuncții importante care accelerează procesul de îmbătrânire.

De asemenea, gama Sun Expertise asigură o protecție globală antiîmbătrânire, blocând apariția petelor și ridurilor cauzate de soare și menținând fermitatea pielii. Formula cu bronzare rapidă oferă un bronz uniform și de durată, completat de hidratare și confort pentru piele.

Vrei să te simți în siguranță sub razele soarelui? Incearcă noua tehnologie Blue Light de la Skeyndor, înglobată în fluidul protector și crema protectoare pentru față și corp. Aceste combină două fotoprotectoare specifice luminii albastre cu doi pigmenți de colorare, pentru un bronz atrăgător.

Protectiv fluid SPF 30 blue light technology

Fluid pentru față și corp din gama solară, rezistent la apă, non comedogenic, cu protecție SPF 30, cu filtru solar extins, ce asigură protecție la radiațiile UVA, UVB, HEV și IR.

Protectiv cream SPF 30 blue light technology

Crema solara pentru față, rezistență la apă, non comedogenică, fără culoare, cu protecție SPF 50, cu filtru solar extins, ce asigură protectie la radiațiile UVA, UVB, HEV si IR.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center