Tudor Chirilă şi ECCO vă invită să redescoperiţi locurile pline de amintiri

Tudor Chirila Memories Now VamaArtistul Tudor Chirilă şi brandul danez de încălţăminte şi accesorii ECCO vă invită să redescoperiţi locurile spectaculoase şi pline de amintiri, iar filmul “Bucureştiul meu COOL” sperăm să vă inspire.

Aşa precum piesa “Memories Now” reprezintă o invitaţie de a aduna amintiri pe care trupa Vama le-o face tuturor celor care au uitat să se bucure de lucrurile simple şi frumoase, tot la fel şi filmul “Bucureştiul meu COOL” by Tudor Chirilă & ECCO reprezintă o invitaţie de a vă plimba pe jos şi de a redescoperi locurile de care pur şi simplu aţi prins drag, datorită amintirilor de care vă leagă.

Filmul realizat face parte din campania de promovare a colecţiei ECCO COOL 2.0. Noua colecţie ECCO COOL 2.0 reprezintă o adevărată invitaţie adresată tuturor de a evita aglomeraţia şi de a renunţa la mijloacele de transport poluante, o invitaţie la mişcare şi plimbare în cel mai confortabil mod cu putinţă.

“Cu această inovare ECCO COOL 2.0, am ridicat nivelul de confort al încălţămintei la maximum. Misiunea ECCO a fost îndeplinită, iar picioarele Dumneavoastră sunt salvate! La urma urmei, toată lumea are nevoie de un pantof aspectuos cu respirabilitate excepţională şi confort ridicat. Un pantof care practic menţine orice picior bine aerat şi uscat, indiferent de activitate şi de condiţiile meteo.” spune Niki Tæstensen, Lead Designer ECCO.

Filmul “Bucureştiul meu COOL” by Tudor Chirilă & ECCO se găseşte pe canalul Youtube al artistului şi poate fi vizionat urmărind linkul https://youtu.be/rYAOMu7C_k0

Colecţia ECCO COOL 2.0 se găseşte în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.