7 tendinţe de make-up pentru primăvara 2017

make-up 2017Nici bine nu a venit primăvara, că marii designeri şi make-up artişti au adus în prim-plan tendinţele pentru acest sezon, cu efecte proeminente care te scot din tipare, indiferent de zona conturată sau puternic iluminată.

„Culorile puternice continuă să facă furori în ceea ce priveşte make-up-ul de primăvară, însă, în acest an se pune accentul în special pe iluminarea fetei dusă la extrem cu ajutorul sclipiciului, atât pe piele, cât şi pe buze şi pleoape. În această primăvară se poartă make-up-ul îndrăzneţ, care te îngheaţă”, afirmă Andreea Haş, make-up artist BottegaVerde.ro.

Iată 7 tendinţe de make-up pentru primăvara anului 2017 care vor întoarce toate privirile:

Mirajul „petei de vin”

Mixarea culorilor pentru a crea efectul de pete de vin pe pleoape, urmată de tamponarea uşoară a acestora creează un efect perfect pentru un make-up de seară în această primăvară. Pentru a oferi volum, este indicat să se lumineze partea interioară a colțului ochilor, astfel, privirea fiind mult mai pătrunzătoare şi mai deschisă.

„Acest tip de make-up este în tendinţe anul acesta, privirea luminată fiind conturată cu ajutorul rimelului negru combinat cu cel maro. De asemenea, buzele trebuie să păstreze coloristica, rujul roşu îndrăzneţ de la Bottega Verde cu argan de maroc, 37 de lei, fiind perfect pentru a completa acest look răvăşitor”, spune Andreea Haș, make-up artist BottegaVerde.ro.

Buzele – bijuteriile sezonului

În cazul în care buzele sunt accentuate şi scoase în evidenţă, se păstrează celelalte zone ale feţei naturale. Pentru a crea senzaţie în acest anotimp, este indicat să se adopte rujuri în culori aprinse, de la nuanţe de vin roşu la ciocolată neagră acoperite de sclipici.

„Rujul mat este vedeta anului 2017, nuanţele intense de roşu şi ciocolatiu fiind cele care aduc o notă îndrăzneaţă în această primăvară. Sclipiciul nu poate lipsi de pe buze, dacă vrei să ai un look în tendinţe, de aceea, dacă foloseşti un ruj mai deschis, aplică sclipiciul auriu într-un strat subţire, însă, dacă nuanţa rujulul este intensă şi mai închisă, poţi pune sclipici pe toată suprafaţa buzelor, pentru a le scoate în evidenţă. Le poţi îmbina cu ajutorul luciului de buze cu unt de mango şi vitamina E de la Bottega Verde, mov cu nuanţe aurii, la 25 de lei”, spune specialistul.

Ochi bine conturaţi

Spre deosebire de accentuarea buzelor, care se realizează prin culoare şi luminare, ochii pot fi scoşi în evidenţă cu ajutorul eyeliner-ului şi a pleoapelor închise la culoare. Nu este de ajuns să-ţi conturezi numai pleoapa superioară, ci acum trebuie aplicată o linie groasă şi lu nivelul pleoapei inferioare pentru a crea o privire răvăşitoare, acest efect fiind creat cu ajutorul eyeliner-ului contur intens de la Bottega Verde, la 30 de lei.

Iluminarea feței prin conturare

Creează-ţi un look spectaculos în această primăvară prin conturarea feţei la nivelul buzelor, obrajilor şi sprâncenelor. Adăugă efecte de iluminare printr-un blush de culoare deschisă, un fard de pleoape în aceeaşi nuanţă şi buze conturate cu creionul contur cărămiziu de la Bottega Verde cu extract de Nalbă, la 21 de lei.

Eyeliner în culori electrice

Nuanţele de turcoaz şi portocaliu combinate cu liniile în formă de umbrelă sunt trucurile sezonului care animă look-ul de zi sau de seară. Indiferent de forma ochilor, această tendinţă se potriveşte perfect, iar efectul creat este unul surprinzător şi foarte atrăgător. Creionul de ochi turcoaz cu vitamina C şi E de la Bottega Verde, la 38 de lei, este special pentru primăvara aceasta, fiind rezistent la apă şi în nuanţe aprinse, la modă.

Sclipiri de diamant pe piele

Accentuarea pielii prin iluminare este un efect extrem de important în primăvara anului 2017. Vibraţiile sclipiciului pe piele pot fi foarte seducătoare, dând impresia de „poleire cu aur” a întregului corp. Intensitatea sa poate varia în funcţie de cantitatea aplicată şi de nuanţă, însă, este important să se ţină cont şi de nuanţa naturală a tenului.

Cu ajutorul pudrei Sărutul soarelui de la Bottega Verde, la 59 de lei, vei avea parte de un ten cu sclipiri de bronz natural, ceea ce va contrasta cu make-up-ul neutru ales.

Privirea care te îngheaţă

Nuanţele metalice adăugate la nivelul ochilor creează o privire rece şi dură, dar, în acelaşi timp, seducătoare care îngheaţă atunci când este privită. Fardul de pleoape cu acid hialuronic de la Bottega Verde în nuanţe electrizante, la 36 de lei este perfect pentru un make-up de senzaţie în această primăvară.

„Look-ul metalic, de gheaţă este în tendinţe şi anul acesta. Pe lângă ochii „îngheţaţi”, buzele şi obrajii trebuie să fie conturaţi tot în nuanţe reci şi intense pentru a completa stilul. În această combinaţie, negrul iese din discuţie, efectele create fiind îndeajuns de intense”, explica Andreea Haş.

BottegaVerde.ro oferă o gamă variată de produse care îţi creează un look impresionant, în tendinţe şi are grijă de pielea ta prin extractele naturale din care se realizează. Alege să atragi toate privirile în această primăvară şi aplică sfaturile make-up artistului. Mai multe informaţii poţi găsi pe www.bottegaverde.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center