Să ne bucurăm de aventurile iernii

incaltaminte ecco 2017Suntem în plină iarnă, iar codurile de ninsori şi temperaturi scăzute se prelungesc! Este o adevărată aventură să mergi prin oraşul plin de zăpadă şi să faci faţă gradelor foarte scăzute din termometre! Iar dacă mai adăugăm şi umezeala sau poleiul ce s-a instalat pe străzi, atunci ne gândim de două ori cu ce ne încălţăm înainte de a pleca de acasă!

Compania daneză ECCO, un leader şi un inovator în producerea încălţămintei, ne propune colecţiile ECCO WHISTLER şi ECCO GORA, pentru a face faţă aventurilor de iarnă.

“ECCO WHISTLER şi ECCO GORA sunt perfecte pentru cei care îşi doresc o încălţăminte modernă pentru vremea rece de afară”, spune Rikke Drøhse, Jr. Product Manager. “Sunt complet în tendinţe, oferind în acelaşi timp niveluri excepţionale de funcţionalitate şi confort.”

Inspirate de cerinţele aspre ale iernii în aer liber, dar gata pentru a fi purtate şi pentru aventuri urbane, ghetele ECCO WHISTLER pentru bărbaţi şi ghetele ECCO GORA pentru femei sunt realizate din piele groasă nubuc oleita, pentru a face faţă cu succes umezelii de afară. Membrana Goretex, asigură impermeabilitate, iar talpa cu tehnologia RECEPTOR® ajută piciorul să se mişte în mod natural şi oferă stabilitate, indiferent de poleiul de afară.

Viaţa este minunată, chiar dacă natura este uneori dură! Aşa că haideţi să ne bucurăm împreună de aventurile iernii!

Colecţia de ghete de iarnă ECCO Outdoor este disponibilă în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center