ECCO dă startul reducerilor „negre” la mijlocul lunii noiembrie

reduceri Black fridayBrandul ECCO are o tradiţie de peste 10 ani pe piaţa românească şi de patru ani participă la evenimentele Black Friday. Cu un portofoliu larg de produse şi o istorie atractivă de reduceri “negre”, ECCO dă startul campaniei promoţionale de Black Friday 2016 în ziua de vineri 18 noiembrie, odată cu cea mai mare parte a retailerilor din ţară.

“De 4 ani încoace, noi toţi suntem mai nerăbdători ca niciodată să vină finalul lunii noiembrie. Aşa că ne-am gândit la clienţii noştri şi dăm startul ofertelor atractive de Black Friday încă de la jumătatea lunii noiembrie. Şi pentru că noiembrie este cel mai bun moment pentru a cumpăra încălţăminte pentru iarnă, vom continua reducerile până la sfârşitul lunii.” declară Dl Victor Tighinean Managerul ECCO România, Ungaria, Slovenia, Croaţia şi Serbia.

Pentru zilele de 18, 19 şi 20 noiembrie 2016, ECCO propune oferte tentante pentru clienţii săi, iar reducerile vor continua şi în zilele de 25, 26 şi 27 noiembrie 2016.

Vinerea neagră este o ocazie bună de a investi în articole de calitate şi de a profita de oferte prietenoase la încălţăminte pentru femei, bărbaţi şi copii, precum şi genţi, curele şi alte accesorii din colecţia ECCO toamnă/iarnă 2016/2017.

Ofertele vor fi valabile în toate cele 24 de magazine ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center