O conversaţie despre piele

diagnoza pieleNoul aparat profesional de diagnoză pentru piele, Skin Diagnosis de la Skeyndor a fost creat pentru a identifica tipul de piele, problemele sale şi cele mai potrivite tratamente. O unealtă pentru un profesinist, un sprijin pentru client, se regăseşte începând din această vară în saloanele GETT’S.

Diagnoza pielii… o problemă delicată, care stârneşte neîncredere în rândul clienţilor din ce în ce mai cunoscători în materie de frumuseţe şi îngrijire. Cu toţii ştim că există atâtea cosmeticiene câte păreri. În plus, tenul nostru se schimbă în funcţie de anotimp, de ceea ce consumăm, de nivelul de stres, factori hormonali şi alte variabile. De aceea, o verificare periodică a pielii şi a nevoilor sale este esenţială, iar acum cea mai nouă tehnologie de la Skeyndor vă aşteptă în saloanele GETT’S pentru a idenfica rapid cel mai potrivit tratament.

Noul system Skin Diagnosis este un aparat de mici dimensiuni, semi portabil, o nouă unealtă cu care profesionistul în cosmetică poate face o “ecografie a pielii” extrem de rapid, uşor şi fără niciun discomfort.

În funcţie de timpul de care clientul dispune, acest aparat poate funcţiona în modul Express: 5-10 minute de diagnoza în zona tester sau Complete: 20-30 de minute în cabina de cosmetică, înainte de tratamentul deja programat.

Acurateţea aparatului de a citi toţi indicii necesari profesionistului pentru a face cea mai bună recomandare este un avantaj enorm pentru client şi modul în care va reacţiona la tratamentul aplicat. Pielea va primi exact ceea ce are nevoie în acel moment.

Cum se identifică acest lucru? Prin acţionarea capătului de diagnoză la nivelul pielii, care bazându-se pe nişte criterii prestabilite, poate spune dacă tenul este Normal / mixt, Alipic sau uscat, gras, cu acnee, sensibil sau cuperotic, dar şi condiţia sa: deshidratat, sensibil, îmbătrânit, pigmentat, comedonic.

Şase zone cheie ale feţei primesc acest tratament, pentru o privire de ansamblu: fruntea, nasul, bărbia, pomeţii, gâtul, colţul extern al ochilor.

De ce este Skin Dignosis un aparat unic pe piaţă? Deoarece dispune de 7 parametri de măsurare incluşi în aceeaşi lentilă. Pentru că este rezultatul experienţei şi muncii unui brand dezvoltat şi devenit celebru în lume de 50 de ani şi nu în ultimul rând, pentru ca este ergonomic, de mici dimensiuni, uşor portabil.

Acesta include un software creeat special pentru produsele Skeyndor şi se poate folosi numai după un training specializat cu un trainer internaţional Skeyndor.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.