Terapia Alpha Sphere în recuperarea copiilor cu autism

autism tratament

Poate că visează să devină astronaut, dar e captiv în propriul corp de către cea mai severă dintre bolile copilăriei: autismul. Aceasta tulburare neuropsihiatrica a luat amploare în rândul copiilor, numai în anul 2012 existând posibilitatea ca 1 din 100 de copii să fie autist, iar studiile arată că băieţii sunt mai predispuşi la această tulburare decât fetele, existând un raport de 4:1. Pentru că atunci când apare o problemă ne concentrăm pe soluţii integrative, vă prezentăm astăzi impactul terapiei AlphaSphere în recuperarea copiilor cu autism.

Pentru a veni cât mai bine în întâmpinarea nevoilor familiilor ce au în componenţa un copil autist, Global Wellness System integrează în protocolul de recuperare pentru copiii cu autism, Alpha Sphere, o oază de relaxare şi totodată o operă de artă în domeniul medicinii alternative, sub semnătură designerului sha ce impacteaza la nivel neurologic. Alpha Sphere este un instrument de activare şi armonizare a tuturor simţurilor care oferă o experienţă multisenzorială îmbinând sunetele, lumină, căldura şi mişcarea.

„Înţelegem provocarea ce o primeşte fiecare copil cu autism, aceea de a se exterioriza în timpul în care învaţă deprinderile omeneşti şi credem cu tărie că diagnosticul timpuriu, asta însemnând până la vârsta de 3 ani, este punctul cheie în recuperarea micuţului. Conform unui studiu efectuat recent, 50% dintre copiii autişti participanţi la test şi-au redobândit individualitatea în urma terapiilor de percepţie, fizioterapie şi de asemenea logopedie. Alpha Sphere reprezintă una din abordările integrate în protocolul nostru complet care include scanarea pe principiul homeopatiei cu Matrix Drops Computer în planurile fizic, emoţional, mintal, sufletesc, relaţional, ce poate semnala prezenţa metalelor grele în organism, deficienţele de vitamine şi minerale, efectele nefaste ale vaccinării, dezechilibrele în planul psiho-emotional, raportul indicând remediile homeopate personalizate, picăturile Matrix Drops. Se recomandă de asemenea şi o nutriţie celulară cu biodisponibilitate optimizata precum plasmă Quinton precum şi o detoxifiere prin chelatare şi remineralizare pe bază de acid humic şi fulvic. Nu în utimul rând se impune şi depistarea intolerantelor alimentare cu ajutorul testului imunologic Imupro300, testul fiind absolut necesar pentru o reuşită în tratamentul pentru copiii cu autism, deoarece alimentaţia necontrolată este cauza numărul unu în menţinerea perturbărilor creierului la copiii cu autism“, declară Dr. Cristina Popescu, Medic Geriatru în cadrul Centrului de Recuperare şi Medicină Integrativă Global Wellness System.

Cum acţionează Alpha Sphere în cazul autismului?

Alpha Sphere, ca şi tehnologie, creează un mediu protejat astfel încât specialiştii centrului de medicină integrativă o recomanda cu tărie în terapia traumelor, a depresiilor şi a tulburărilor psiho-emotionale, ADHD inclusiv în cazul afecţiunii în discuţie, autismul.

La copiii cu autism aceasta terapie are impact de activare a creativităţii, de reducere a tensiunii acumulate în lipsa puterii de exprimare, precum şi la nivel cerebral stimulând gândirea. Există 4 programe de terapie, două dintre ele fiind pentru relaxare profundă, altele două fiind create special pentru revitalizare şi reechilibrare.

Efectele AlphaSphere sunt de relaxare şi biostimulare în acelaşi timp, multe dintre acestea, de ordin mental şi fizic fiind documentate de studiile ştiinţifice.

Cum să identifici un copil cu autism?

În primul rând, copilul cu autism poate să pară la început un copil timid. Însă există o serie de caracteristici care definesc instalarea acestei afecţiuni: nu răspunde la nume, pare că nu înţelege ceea ce i se cere, nu i se poate capta atenţia, nu interacţionează cu copiii, se joacă mereu în acelaşi fel, obiectele uzuale sunt folosite în scopuri rudimentare, evidenţierea nevoii de a avea control senzorial asupra corpurilor cu care intră în contact – le atinge, le miroase, le pipăie, prezintă probleme de somn, nu foloseşte cuvinte în comunicare, merge pe vârfuri sau are mişcări specifice ale mâinilor şi picioarelor repetate obsesiv, repetă sunete, poate refuza să guste anumite alimente.

Cercetătorii aduc în lumina faptul că recuperarea întârzierilor de dezvoltare la copiii cu autism de până la 3 ani are o rată mare de succes cu astfel de terapii pentru că micuţii să redobândească un comportament social adecvat.

Terapia autismului pleacă de la sensibilizarea simţurilor, iar protocolul ce include şi terapia cu Alpha Sphere funcţionează exact în această direcţie, mergând pe principiul recuperării prin puterea minţii, activată din interior.

„În tratarea afecţiunilor de autism recomandăm o succesiune de şedinţe de terapie cu Alpha Sphere, câte una în fiecare zi în primele săptămâni, apoi cu frecvenţa variabilain funcţie de vârstă şi gravitatea bolii. Este un instrument non-invaziv de tratare a depresiei, anxietăţii, precum şi a comportamentelor obsesiv-compulsive. Scopul principal al tratamentului este diminuarea simptomelor autismului şi maximizarea capacităţii de dezvoltare. Pentru că simţurile se educa de la vârste fragede, instrumentul nostru acţionează holistic la nivelul întregului corp, instaurând un echilibru minte-corp-suflet pentru copilul autist” declară Aurelia Dumitru Director General în cadrul Centrului de Recuperare şi Medicină Integrativă Global Wellness System.

Această tehnologie de ultima generaţie are aplicabilitate cu succes şi la nivelul managementului anxietăţii, stresului şi depresiei, în sensul în care acţionează prin unde sonore şi lumini la nivelul creierului în sensul eliberării hormonului fericirii, serotonină. Totodată, şedinţele Alpha Sphere au rolul de a pregăti pacientul pentru aplicaţii clinice complexe, cum ar fi tomografiile.

OFERTA DE VARĂ OFERITĂ DE GLOBAL WELLNESS SYSTEM: 10 şedinţe de Alpha Sphere reduse de la 500 de ron la 250 ron în perioada iulie-august

Centrul de Recuperare şi Medicină Integrativă Global Wellness System a fost înfiinţat în anul 2014 ca o necesitate a medicinei moderne integrative, medicina în care accentul se pune în primul rând pe acţiunile terapeutice efectuate dintr-un stadiu cât mai incipient al simptomatologiei. Serviciile oferite, îmbină medicină complementară cu medicina alopată şi au în vedere evaluarea holistică a stării de sănătate, precum şi protocoale de tratament personalizate cu produse şi tehnologii neinvazive, de cea mai bună calitate şi de ultima generaţie, inovative. Mai multe informaţi pe: http://gwsconcept.ro/brands/alpha-sphere

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.