6 tendinţe în makeup-ul pentru mirese

nunta machiajNew York Bridal Fashion Week nu este doar un prilej prezentare a ultimelelor modele de rochii de mireasă, ci este totodată un bun moment de a găsi idei inspiraționale pentru coafuri și machiaje, astfel încât să ai o apariție memorabilă în ziua nunții. Katiușa Popovici, make-up artist profesional (www.katiusapopovici.ro), sintetizează în articolul de azi cele mai interesante tendințe remarcate pe podium: de la sprâncene pronunțate la machiaje naturale și împletituri deosebite, și , mai mult decât atât, ne explică și cum poate fi obținut look-ul respectiv.

Stilul No make-up
Lasă-ți frumusețea naturală să strălucească în ziua nunții tale având pielea strălucitoare, obrajii ușor îmbujorați și buzele într-o nuanță naturală de roz. Modelele caselor de modă Watters, Amsale și Christos au pus în valoare acest look drăguț, foarte natural.

Cum obții look-ul: „Secretul constă în a te asigura că pielea îți este curată, exfoliată și bine hidratată. Un fond de ten ușor sau o cremă hidratantă nuanțată îți va acoperi petele sau locurile problematice, în timp ce un blush si un bronzant aplicat ușor pe pomeți îți va crea impresia de îmbujorare. Finisează look-ul cu un ruj nud cu o nuanță de culoare”, explică Katiușa Popovici.

Sprâncene pronunțate
Sprâncenele pronunțate, modă inițiată de Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor și Brooke Shields, revin în centrul atenței datorită modelului Cara Delevingne. În timpul festivalului de fashion de la New York, designeri precum Monique Lhuillier, Reem Acra și Theia au adoptat acest trend, scoțând în evidență puterea unui look determinat.

Cum obții look-ul: „Pentru a scoate sprancenele în evidență, foloseste pentru acestea un fard special până obții forma dorită și apoi aplică un rimel special pentru sprâncene. Aceasta este modalitatea ideală prin care pui accent si pe ochi și în același timp adaugi mai multă dimensiune look-ului de mireasă”, adaugă Katiușa Popovici.

Glossy lips
Folosit în mod corect, gloss-ul poate da buzelor tale un aspect frumos și luminos. În plus, se potrivește perfect cu makeup-urile naturale. Marchesa, Lazaro și Hayley Paige au purtat acest look și au arătat splendid.

Cum obții look-ul: „Înainte de a aplica machiajul, realizează un scrub pentru buze cu scopul de a îndepărta celulele moarte, apoi aplică rujul preferat, urmat de strat subțire de gloss într-o nuanță similară, pentru a crea impresia unei alte dimensiuni” completează Katiușa Popovici (www.katiusapopovici.ro).

Machiajul smokey eyes cu maro
Rămânând în zona naturală, ia în considerare maroul mat pentru fardul și tușul de ochi. Combinația intensifică privirea. Două dintre versiunile prezentate pe podiumul din New York au fost întâlnite la designerii Alberta Ferretti și Marchesa.

Extra tip: „Evitați rimelul cu nuanța maro. Credeți-mă, nimic nu se compară cu aspectul intens pe care îl redau genele tale, evidențiate cu o mascara de un negru intens”, adaugă Katiușa Popovici.

Strălucirea de perlă
Una dintre cele mai comune solicitări pentru nuntă este de a oferi pielii un aspect răcoros, indiferent de sezon. Pentru a obține o față strălucitoare, dar care nu lucește, precum modelele caselor Sottero and Midgley și Austin Scarlett, makeup artiștii au folosit un evidențiator cu strălucire de perlă.

Cum obții look-ul: „Vei avea cea mai frumoasă sclipire aplicând iluminator pe pomeți, în colțul interior al ochilor și imediat sub sprâncene sau folosind la final o pudra cu particule stralucitoare, perlate pe toata fata ”, punctează Katiușa Popovici.

Buze roz
Scoate-ți în evidență culoarea naturală a buzelor cu nuanțe ușoare de roz sau și corai, potrivite tenului tău. Câteva exemple frumoase au aparținut caselor Pronivias și Ramona Keveza.

Extra tip: „Încearcă un gloss în aceste nuanţe dar nu foarte sclipicios pentru a crea aspectul unor buze pure, veritabile, care nu au o textură încărcată. Însă, cel mai indicat pentru un moment atât de important din viața unei femei este să lucrezi cu un makeup artist profesionist! Portofoliul meu poate fi găsit atât pe site, cât și pe Facebook, iar eu te aștept cu mult mai multe sfaturi și makeup-uri personalizate la studioul meu de machiaj”, adaugă Katiușa Popovici.

Katiusa are specializare în machiaje beauty, fashion, în machiaje efecte speciale, machiajul cu aerograf, dar şi în stilizarea sprâncenelor şi aplicarea genelor fir cu fir. Portofoliul ei il poti vedea pe http://katiusapopovici.ro/ si pe facebook.com/KatyaMakeUpartist

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center