Sun Expertise de la Skeyndor – cea mai avansată tehnologie de protecţie solară

Protectie solaraCu toții iubim vara: zilele însorite, cerul albastru, băuturile reci, înghețata și vacanța! Dar există și un lucru care nu ne place : ce face soarele cu tenul nostru! Radiațiile solare acționează asupra tenului nostru, producând urme vizibile, care în timp duc la decolorări al pielii, pete și riduri vizibile.
Pentru a avea un ten sănătos este nevoie să tratați din timp efectele nocive ale diferitelor tipuri de energii solare: raze infraroșii, raze UVA și UVB.
Skeyndor a creat Sun Expertise, o gamă completă de protecție solară care oferă 3 bariere de protecție, în timp ce produsele au formule de bronzare rapidă și texturi hrănitoare pentru piele.

Dincolo de clasica protecție oferită și de alte produse de pe piață (UVA și UVB), Sun Expertise asigură o a treia barieră de protecție-împotriva efectelor razelor infraroșii, protejând DNA-ul celulelor stem. De asemenea, asigură o protecție globală antiîmbătrânire, blocând apariția petelor și ridurilor cauzate de soare și menținând fermitatea pielii. Formula cu bronzare rapidă oferă un bronz uniform și de durată, completat de hidratare și confort pentru piele.
Vara aceasta gama Sun Expertise s-a îmbogățit cu un nou produs disponibil în saloanele GETT’S: Protective Emulsion Dry Touch. Emulsie pentru față cu factor de protecție ridicată- SPF 50, special creată pentru persoanele care au o piele sensibilă ce necesită protecție specială. Este un produs oil free și rezistent la apă.
Pret: 146 ron

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.