O experiență nouă de libertate: ECCO BIOM DELTA

Ecco pantofi sportECCO a urmărit și a studiat 2500 de atleți, cu precădere picioarele lor, înainte de a crea pantoful sport care se potrivește perfect, din punct de vedere anatomic, pe picior. ECCO BIOM DELTA înseamnă confort sporit, structură ușoară și materiale respirabile.

Confort sporit

Talpa direct injectată cu spuma PU oferă amortizare de lungă durată și un confort remarcabil la mersul pe jos. Talpa mediană din PU oferă confort, iar tehnologia Biom permite o mișcare naturală a piciorului.

Structură ușoară

Cele mai ușoare tălpi atletice sunt proiectate pentru mișcare rapidă, explozivă și acțiuni repetate de echilibru. Talpa exterioară din cauciuc este aderentă, iar construcția joasă a acesteia permite o poziție corectă a piciorului în timpul mersului.

Materiale respirabile

Sandalele ECCO BIOM DELTA sunt confecționate din piele nubuck oleita de yak, cu protecție de PU la nivelul degetelor și sunt prevăzute cu șiret elastic pentru o ajustare perfectă și încălțare ușoară. Branțul din TPE acoperit cu microfibră amortizează șocurile și oferă un mediu aerisit și antibacterian.

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.