Fii drăguţă, fii puternică, fii perfectă! Poartă pasteluri!

imbracaminte sport 2016 La fel cum întâmpini cu brațele deschise soarele și aerul curat de primăvară, lasă culorile delicate să aduca un plus de feminitate garderobei tale de Paște! Poți purta pastel din cap până-n picioare, sau să combini diferite tonuri cromatice pentru a obține un mix modern și proaspăt de pasteluri drăguțe.

Nuanțele deschise, fiind delicate și “cuminți”, îți permit să experimentezi croieli îndrăznețe care ar arăta ostentativ în culori mai puternice. Jachetele supradimensionate, cămășile cu guler asimetric și gențile rectangulare sunt piese vestimentare care atrag atenția fără să pară stridente.

Încălțămintea sport, de asemenea, arată minunat colorată în roz, nude, albastru sau gri pastel, mai ales în combinație cu o talpă albă.

Pantofii ECCO CS14 au devenit indispensabili unui look urban-chic, atât de confortabili și versatili încât îi poți purta la orice, de la blugi și echipament sport, la fuste, rochii și pantaloni scurți. Sezonul acesta, talpa lor albă, direct injectată, are un aspect mai delicat, dublat și de nuanța fermecătoare a pielii roz pastel.

Pentru zilele aglomerate în care ai mult de mers pe jos, conteaza pe ECCO Damara, pantofii casual de tip sneakers creați conform conceptului de “a doua piele”. Acest lucru înseamnă că sunt atât de ușori și de flexibili încât se mulează perfect pe picior, iar sistemul ECCO Comfort Fiber asigură un climat sănătos în interiorul pantofului, astfel încât piciorul să nu obosească oricât de lungă ar fi deplasarea.

Dacă îți dorești un look confortabil și feminin de vară, balerinii ECCO Taisha din piele fină și moale, cu tăieturi asimetrice și talpă subțire, sunt destul de eleganți pentru a putea fi purtați atât prin oraș, cât și la birou.

Iar când te îmbraci în roz, pune punctul pe “i” și alege accesorii tot roz! Mai mult decât un clutch pastelat și drăguț, ECCO Sculptured este detaliul care atrage atenția prin stil și delicatețe.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center