Distracţia creşte cu noua ofertă Pizza Hut Delivery – pizza mare la preţ de medie

pizza deliverzLa început de an, Pizza Hut Delivery lansează oferta prin care fanii brandului pot comanda pizza de dimensiune mare, la prețul celei medii. Oferta este valabilă pentru pizza pe blat Tradițional, cel mai apreciat din gama Pizza Hut Delivery.

„Pizza este întotdeauna o alegere inspirată la o seară de film sau la o petrecere cu prietenii: potolește foamea și crește cheful de distracție. În această perioadă, iubitorii de pizza pot alege oferta noastră și se pot bucura mai mult de rețeta lor preferată sau o pot împărți cu cei dragi”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Clienții pot opta pentru orice rețetă de pizza din meniu mai puțin Carnivora, Super Suprema și Quattro Formaggi. Pentru fiecare pizza comandată, aceștia pot face o economie de aproximativ 9 lei.

Comenzile pot fi plasate telefonic, la numărul *1010 sau pe site-ul http://www.pizzahutdelivery.ro/ , de luni până duminică. Oferta este valabilă până la finalul lunii martie.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.pizzahutdelivery.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut Delivery România.

Despre Pizza Hut Delivery

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare. Compania a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locaţii în zona Vitan din Bucureşti, printr-un contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 8 unităţi în Bucureşti şi una în Cluj – Napoca. Pizza Hut Delivery este subsidiară a Yum! Brands, Inc., cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.