Henna Journey Gift Certificate

tatuajÎn atâția ani de prietenie ai epuizat toate ideile deosebite pentru cadouri, iar colegei tale preferate de la birou n-ai vrea să îi cumperi tot un fular. Un cadou inedit de pus sub brad ar fi un voucher pentru un tatuaj temporar cu henna, realizat de Laura Constantin, artista din spatele proiectului Henna Journey.

Henna Journey, arta corporală urbană cu henna, este conceptul care a inițiat acest curent în România. După ce toată vara 2015 a stat sub semnul tatuajelor temporare cu henna, artista lansează acum un voucher care poate fi oferit cadou cuiva drag.

Tu stabilești suma, beneficiarul primește voucherul cu datele de contact și își face ulterior programarea. Are libertatea să aleagă zona de pe corp pe care o vrea decorată și stilul în care să fie abordat modelul – floral, geometric, dantelat, minimalist.

Până acum, Laura Constantin a pictat femei care au vrut să se răsfețe, dar și vedete: Delia Matache pentru videoclipul “Inimi desenate”, Adelina Pestrițu, Andreea Bănică, Teo Trandafir live în emisiune, Iuliana Marciuc în cadrul interviului acordat pentru emisiunea „Destine ca-n filme”, Bianca Coștiug, finalistă la “Românii au talent” și bloggerița de fashion Alina Ceușan. În plus, artista a participat la evenimente corporate, petreceri, sesiuni foto, diverse proiecte artistice și de fashion.

„Am abordat un stil contemporan și am propus o variantă urbană a motivelor tradiționale. Desenele sunt concepute astfel încât să urmărească anatomia și să complimenteze forma corpului”, explică Laura conceptul Henna Journey.

Despre Henna Journey: Aceasta este povestea unui corporatist care și-a transpus pasiunea în profesie. După o călătorie de 15 luni prin Asia, Laura Constantin a renunțat la jobul din bancă și a ales să picteze cu henna. Henna Journey este versiunea modernă a unei arte tradiționale străvechi, culeasă din lumi exotice îndepărtate.

Mai multe informații poți găsi pe site-ul www.hennajourney.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center