Cum alegem încălţămintea corectă pentru şcoală?

Ecco scoala 2015Toate modelele din noua colecţie ECCO Kids AW15 sunt create special pentru a ajuta picioarele copiilor să se dezvolte normal. Cei mici au nevoie de încălţăminte de calitate, care să permită oaselor şi muşchilor să se dezvolte nerestricţionat, iar picioarelor să se miste liber, să respire şi să crească în mod natural.

Nu e uşor să gaseşti încălţămintea perfectă pentru copilul tău. Picioarele celor mici nu sunt pur şi simplu o mini-versiune a picioarelor unui adult. Ele cresc în etape de câte 1-2 cm pe an, până la vâsta de 15 ani. Este evident că, la o asemenea rată a creşterii, mărimile pantofilor copiilor trebuie verificate de mai multe ori pe an.

Când îi cumperi încălţăminte copilului tău, ai grijă ca între vârful degetului său mare şi vârful pantofului să rămână 1,5 cm. Acest spaţiu este necesar pentru a exista “loc de extensie” în timpul mersului şi a permite piciorului să crească. Verifică aşadar dacă pantoful i se potriveşte, măsurând lungimea piciorului pe brant şi adaugând 1,5 cm de spaţiu suplimentar. Mai mult sau mai puţin spaţiu se traduce printr-un pantof prea mare sau prea mic.

La ECCO, fiecare pereche de încălţăminte este îmbogăţită cu diferite funcţii, şi fiecare funcţie reprezintă un avantaj pentru copil, pentru a-l ajuta să se mişte mai bine şi să se simtă mai bine, în toate anotimpurile, în toate condiţiile şi în toate situaţiile!

Noua colecţie ECCO pentru copii toamnă 2015 este disponibilă în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul www.ecco-shoes.ro.

 

Tags: , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.