Măşti naturale pentru un strălucitor şi sănătos chiar şi vara

hair stilistFlorin Iordache, hair – stylist-ul prin mâna căruia au trecut o mulțime de vedete autohtone, printre care Delia, Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, Teo, Loredana, Mihai Morar, Daniel Buzdugan și Horia Brenciu, recomandă folosirea în această vară ingredientelor naturale, pe care le oferă cu generozitate mama natură, pentru a avea un păr frumos și sănătos. Florin Iordache combină fructe și uleiuri în măști hrănitoare, adaptate diverselor tipuri de păr.

Păr fragil și rar
Combină ulei de ricin cu miere și fă-ți o mască regenerantă.

Amestecă într-un bol patru linguri de miere și doua de ulei de ricin, aplică pasta obținută pe par și las-o să acționeze o jumătate de oră. Apoi clătește și spală bine părul. Mierea are proprietăți anti-bacteriene și va trata scalpul, iar uleiul de ricin va acționa asupra părului, fortifiindu-l și dându-i volum.

Vârfuri despicate, păr lipsit de strălucire

Ai nevoie de un avocado, o banană, un gălbenuș de ou. Le amesteci și aplici pasta pe părul uscat înainte de a te spăla pe cap. Lași sa acționeze 25-30 de minute și apoi speli părul, ca de obicei. Efect garantat!

Mască nutritivă

Ai nevoie de un ou, un avocado și o lingurițăde ulei de măsline. Daca ești blondă, adaugă și o linguriță de zeamă de lămâie. Amesteci ingredientele și le aplici pe părul uscat, înainte de spălare. Lași să acționeze 30 de minute, apoi speli ca de obicei.

Măștile vor da rezultate și mai bune, dacă vei fi atentă la alimentația zilnică. Mănâncă proteine, grăsimi sănatoase, legume și fructe din belșug. Redu cantitatea de zahăr iar părul tău îți va mulțumi.

Pe Florin Iordache, îl găsești aici.

Contact:
Andreea Billig / andreea@firstclasscom.ro / 0722568356

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.