„Ingheaţă timpul” cu BEAUTYGEN, cosmeticele profesionale de la Dr. Grandel

crema antiimbatranire dr GrandelUnele dintre cele mai longevive organisme vegetale, dar printre cele mai binefăcătoare pentru ten sunt algele de zăpadă roşii din Alpi. Prin metode de varf din biologia genetică, moleculară şi celulară, se extrag componentele valoroase care se regăsesc în aceste plante bogate în compuşi minerali şi se acţionează împotriva procesului îmbătrânirii celulelor, ceea ce a dus la apariţia conceptului de cosmetică high tech.

Chlamydomonas nivalis este o algă unicelulara de zăpadă întâlnită în regiunile polare şi în cele alpine ce dă acesteia o culoare roz, ca cea a miezului unui pepene verde şi denumirea specifică de ”watermelon snow”. Această specie de algă este criofilă (trăieşte în mediile cu temperaturi scăzute) şi conţine în loc de clorofilă un pigment carotenoid, ce dă culoarea roşie, iar mecanismele sale celulare de protecţie foarte puternice au fost descifrate în laborator, înglobate în formule de îngrijire estetică şi dedicate să reamintească şi celulelor noastre derutate de evoluţie cum să lupte cu factorii dăunători şi greutăţile vieţii.

Astfel, de când tehnologia nanomoleculară a devenit din ce în ce mai performantă şi accesul la cunoaşterea aprofundată a „minunilor naturii” este la îndemâna cercetătorilor, au început să fie obţinute produse cosmetice revoluţionare, cu efect imediat, spectaculos, cum sunt cele create de dr. Grandel, lider mondial în domeniul cercetării, dezvoltării şi producţiei cosmeticelor naturale de înaltă tehnologie, utilizate în industria saloanelor şi spa-urilor.

Efectele spectaculoase ale algelor roşii de zăpadă din Alpi pentru piele

Specialiştii de la Dr. Grandel, brandul cu o solidă reputaţie în zona cosmeticelor profesionale, au creat o linie de cosmetice de lux disponibile în România doar în saloanele de cosmetică profesionale şi în spa-uri, dar care pot fi folosite cu succes şi acasă pentru ca pielea să întâlnească perfecţiunea naturii. Gama BEAUTYGEN este ca un pansament regenerant pentru epiderma matură, lipsită de fermitate, dar şi pentru tenul uscat, tern, mai ales pentru că are un conţinut ridicat de ingrediente active naturale, cum ar fi algele de zăpadă roşii din Alpi care stimulează activitatea celulară, conferă un plus de strălucire epidermei şi stimulează secreţia de colagen.

BEUATYGEN Renew 1 este sinonim cu răsfăţul şi rezultatul extractelor din algele de zăpadă roşii, supravieţuitoare în condiţiile extreme din Alpi, şi totodată un rezervor de nutrienţi ce menţine tinereţea pielii şi o fortifică, ajutând tenul să facă faţă tuturor factorilor fizici, chimici şi stresului din mediul înconjurător. De asemenea, algele roşii de zăpadă activează frumuseţea pielii, protejează fibrele de colagen şi îmbunătăţeşte elasticitatea. În plus, peptidele anti-îmbătrânire sprijină mecanismele de reparare ale pielii şi încetinesc procesul de îmbătrânire, oferind tenului o senzaţie de catifelare, de lifting şi fermitate fără concurenţa şi rezultate pe care le puteţi vedea şi simţi de la prima utilizare. Toate aceste beneficii oferă un sprijin valoros pentru doamnele şi domnişoarele care îşi doresc “tinereţe fără bătrâneîe”! Pret recomandat: 465 RON/50 ML

Cum se aplică:
BEAUTYGEN Renew 1 se aplică în cantitate de mărimea unei alune pe faţă, gât şi decolteu în fiecare dimineaţă şi seara, imediat după curăţarea tenului. Rezultatele depind în egală măsură de frecvenţa utilizărilor şi de un stil de viaţă sănătos. Astfel, fie că aveţi un ten cu impurităţi, dar în acelaşi timp foarte sensibil sau un ten uscat şi matur sau un ten tânăr, mixt şi sensibil, gama de cosmetice profesionale Dr.Grandel răspunde perfect tuturor nevoilor pielii, lăsând în urmă un ten proaspăt şi catifelat.

Îmbunătăţirea propriei imagini, o stare de bine interioară, siguranţă şi incredere în sine şi nu în ultimul rând admiraţia şi complimentele celor din jur sunt tot atâtea beneficii majore pe care aspectul fizic plăcut le aduce cu sine. De aceea, pentru a obţine maximum de beneficii cu minimum de efort este bine să vă informaţi temeinic asupra a ceea ce îi oferiţi pielii – cu atât mai mult atunci când este vorba de faţă.

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.