Cosmeceuticele Teoxane, complementare gamei Teosyal, tratamente intensive de redensificare a pielii

cosmetice TeoxaneVara vine în România cu lansarea noii game de cosmeceutice Teoxane a Laboratoarelor Teoxane, experţi renumiţi în medicină estetică. Linia de produse de îngrijire a pielii Teoxane Cosmeceuticals încorporează tehnologia unică RHA® şi conţine o alăturare eficientă de complexe care lucrează pentru îmbunătăţirea aspectului pielii, chiar în intimitatea propriului cămin. Laboratoarele Teoxane din Geneva, Elveţia sunt recunoscute pentru crearea celui mai pur acid hialuronic din lume Teosyal, recunoscut pentru puritatea şi concentraţia să 100% naturală, acum disponibil şi acasă prin intermediul cosmeceuticelor.

“Diferenţa dintre cosmeceuticele Teoxane şi alte produse cosmetice cu acid hialuronic este dată de faptul că nouă gama conţine Resiliant Hyaluronic Acid® (Acid Hialuronic Rezistent). Acesta este un acid hialuronic asemănător cu cel natural, substanţa pe care o avem în mod natural în organism şi care are rol de captare a apei în epidermă. Concentraţia de acid hialuronic existenţa în alte produse de acest gen nu este suficientă pentru a menţine hidratarea pielii, iar acidul utilizat nu este de tip rezistent. În schimb, concentraţia de RHA® prezenta în noua gama Teoxane este aceeaşi ca în cazul injectărilor cu acid hialuronic”, explica Andreea Iftimie, Managing Partner See.Try.Buy Company, distribuitorul cosmeceuticelor Teoxanne.

Complexul de restructurare dermică Teoxane este derivat din Cercetarea şi Dezvoltarea produselor injectabile şi încorporează ingrediente active care se regăsesc în mod natural în dermă. Elementele sunt selectate cu grijă pentru proprietăţile lor specifice şi modul de acţionare, complexul conţinând 8 aminoacizi, 3 antioxidanţi, două minerale şi vitamina B6.

Novhyal Biotech-G este un component natural al acidului hialuronic, fiind derivat din chimia verde. Acesta stimulează sinteza naturală a acidului hialuronic şi regenerarea celulară până la locul de legătură a dermei cu epidermă, joncţiunea epidermică fiind restabilită.

RHA TM Serum, cel mai concentrat produs pentru regenerarea pielii
RHA TM Serum este este produsul cu cea mai mare concentraţie de RHATM, Novhyal® Biotech-G şi Complex de Restructurare Dermică. Toate aceste elemente ajuta la reactivarea mecanismelor naturale de regenerare a pielii, care este mai hidratata şi devine astfel mai netedă.

De asemenea, se remarcă o îmbunătăţire a abilităţii pielii de a reflecta lumina, tenul devenind mai luminos. Conform autoevaluării realizate pe 31 de voluntari de către un laborator independent, 94% dintre persoanele care au utilizat serumul timp de doar 14 zile au observat o îmbunătăţire remarcabilă a strălucirii tenului lor. Aceştia au apreciat că pielea este mai netedă, tenul pare reîmprospătat, iar după 28 de zile au remarcat cum pielea a fost redensificata şi părea mai tonifiata decât înainte de a folosi produsul Teoxane.

Utilizat în fiecare zi, produsul conţine o serie de antioxidanţi puternici care blochează radicalii liberi responsabili pentru îmbătrânirea prematură a pielii. RHA® menţine hidratarea, netezeşte şi reumple pielea, acţionând global că o matrice bogată în ingrediente active eliberate treptat.

Rezultatele noii game de cosmeceutice Teoxane
Testele realizate în cadrul unui laborator independent au demonstrat că nivelul stresului oxidativ cauzat de 24 de ore de expunere la razele UVA a fost redus cu 27%, aşadar produsele joacă un rol important pentru prevenirea îmbătrânirii pielii datorată razelor soarelui.

De asemenea, a fost remarcat rezultatul de regenerare epidermică, grosimea epidermei crescând în medie cu 27% după 11 zile. După tot atâtea zile a fost observat faptul că ancorarea epidermei de derma este mult mai puternică, iar sinteza acidului hialuronic în derma papilară şi în epidermă se realizează mai uşor.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.