Sandalele ECCO Cruise – pentru o vară fără limite!

ECCO vara 2015Unele aventuri încep la picioarele tale, cu încălţămintea potrivită. Iar încălţămintea potrivită pentru aceasta vară este ECCO Cruise!

Vremea caldă înseamnă mai multe călătorii, vacante si excursii. De la drumeţii pe timp de zi la plimbări de-a lungul plajei, sandalele ECCO Cruise te poartă peste tot, oferindu-ţi un confort de neegalat de dimineaţă până seara. Concepute special pentru aventurile şi excursiile în aer liber, atât pe uscat, cât si pe apă, ECCO Cruise sunt cu siguranţă sandalele pe care le poţi lua cu tine oriunde în această vară!

Cu ECCO Cruise în picioare te poţi bucura de toate plăcerile activităţilor în aer liber, pentru că îţi vei simţi picioarele în siguranţă, relaxate şi ferite de căldură şi transpiraţie. ECCO Cruise nu sunt niste simple sandale, ci sandale atletice multifuncţionale, capabile să îţi ofere maximum de confort în orice condiţii şi pe orice fel de teren, inclusiv în apă.

Talpa flexibilă şi aderentă pe orice tip de suprafaţă este prevăzută cu o spumă antibacteriana care păstrează picioarele uscate şi sănătoase. Fie că păşeşti pe nisip, ciment, stânci, iarbă sau prin apă, picioarele tale vor avea stabilitate şi suport la fiecare pas, graţie tehnologiei RECEPTOR pentru confort remarcabil, precum si sistemelor de fixare si ajustare rapida si talpii direct injectate, care garanteaza confort maxim si prelungit.

În plus, sandalele ECCO Cruise arată super chic, având un design sportiv, stilat, combinaţii cromatice de efect şi o talpă care iese în evidenţă nu numai prin flexibilitate şi funcţionalitate, ci şi prin forma inedită. Sunt confecţionate din piele naturală sau din material textil care se usucă foarte repede, astfel încât ai libertatea de a-ţi alege modelul care se potriveşte cel mai bine stilului tău vestimentar şi activităţilor pe care le preferi.

Orice vrei să faci, oriunde vrei să mergi, alege sandalele capabile să te duca acolo. Vara aceasta, toate aventurile sunt posibile cu noile sandale ECCO Cruise!

Sandalele ECCO Cruise pentru femei şi bărbaţi sunt disponibile în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center