Baby Foot Easy Pack pentru picioare fine ca de bebeluş

peeling picioareFrumuseţea înseamnă îngrijire, iar îngrijirea înseamnă sănătate. Însă pentru o stare generală bună, e important să nu vă neglijaţi nicio parte a corpului, mai ales picioarele, care sunt supuse zilnic unui efort continuu, transpiraţiei sau încălţămintei incomode, iar vara sunt expuse atât privitorilor, cât şi prafului. Foarte mulţi dintre noi tindem să ignorăm îngrijirea specială a picioarelor şi răsfăţul lor, considerând că doar spălarea regulată împotriva mirosurilor este suficientă. Cu timpul însă, pot apărea complicaţii şi boli la nivelul pielii şi a unghiilor, cele mai frecvente inconveniente fiind bătăturile, ciupercile şi pielea uscată, dură, crăpată, cu aspect inestetic şi neplăcut.

Cu siguranţă pentru a avea călcâie frumoase şi fine aţi încercat fel de fel de obiecte abrazive, însă ştiaţi că aceste procedee, în timp, prin frecare, duc la formarea şi mai multor celule moarte în zona respectivă? Acum puteţi obţine rezultatul dorit mult mai simplu, cu Baby Foot Easy Pack, un produs revoluţionar din Japonia care a cucerit întreaga lume şi care este acum disponibil şi în România prin intermediul Natura Ecopharm. Dintr-o singură utilizare a produsului poţi elimina pielea moartă şi te poţi bucura de picioare netede, ca de bebeluş. Şi nu trebuie să mergi la vreun salon de top, ci poţi face asta chiar la tine acasă, în propria intimitate! Aşadar, unde nu-i Baby Foot e vai de picioare!

Ce este Baby Foot?
Baby Foot Easy Pack este un produs inovator de peeling conceput sub forma unor şosete de unică folosinţă pentru picioare. Acesta înlătura instant celulele moarte şi pielea uscată, datorită complexului de 17 extracte naturale cu putere mare de hidratare, care ajută pielea să devină mai moale şi mai catifelată după procesul de exfoliere.

Cum acţionează Baby Foot?
Folosind Baby Foot nu este necesară şlefuirea picioarelor, ci simpla relaxare la tine acasă!
• Spălaţi picioarele înainte de a încălţa şosetele de unică folosinţă;
• Aplicaţi o cantitate mică de gel pe o porţiune limitată de piele înainte de a încălţa fiecare şosetă şi folosiţi benzile adezive pentru a asigura închiderea etanşă în jurul fiecărei glezne astfel încât gelul să nu se scurgă afară;
• Purtaţi şosetele timp de o oră pentru a permite absorbţia genului în pielea picioarelor;
• După o oră, scoateţi şosetele şi spălaţi cu blândeţe picioarele cu apă şi săpun;
• Pielea moartă de pe picioare va începe să se exfolieze în următoarele 2-7 zile de la administrare, peelingul fiind unul uşor, care nu produce leziuni la nivelul pielii;
• Pielea moartă va continua să se exfolieze în mod natural încă 2-3 săptămâni, în funcţie de grosimea stratului de piele moartă de pe picioare, lăsându-vă picioarele moi şi netede, ca picioarele unui bebeluş.

Gelul de tratament din interiorul pachetului Baby Foot combin[ efectele acizilor (AHA) şi beta hidroxi (BHA) care distrug fibrele prin care se conectează celulele moarte ale pielii. Dizolvarea acestora permite pielii uscate dezlipirea pe cont propriu, fără nici o altă intervenţie. După peeling şi eliminarea stratului de celule moarte, extractele naturale din plante, cu putere mare de hidratare, ajuta pielea să devină mai moale şi mai catifelată, ca a unui bebeluş!

Baby Foot se aplică o singură dată, acţionează blând şi fără durere, exfoliază complet, delicat şi natural, fără efort.

Baby Foot Easy Pack este disponibil în Farmaciile Help Net din Bucureşti, Timişoara şi Cluj, Farmacia Tei, Ambiance Pharm (Constanța), Drogheriile Miracolul Plantelor, MioBio, dar şi în alte farmacii locale, la preţuri ce variază între 46,5 Lei şi 74,9 Lei, în funcţie de locul de achiziţie.

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.