Athena Philip lansează noua colecţie de rochii de mireasă

rochie de mireasa 2015Athena Philip a lansat noua colecție de rochii de mireasă, special creată pentru miresele anului 2015. Designerul brandului românesc de rochii de mireasă și rochii de seară s-a axat în această colecție pe marile tendințe ale anului pentru a contura o imagine romantică a viitoarei mirese.

Colecția cuprinde rochii feminine, care pun în valoare eleganța naturală a femeii. Fiind o gamă adresată în primul rând româncelor, colecția cuprinde o varietate de stiluri și croieli, astfel încât fiecare siluetă și personalitate își va găsi rochia ideală. Începând de la umerii dezgoliți, decolteul-iluzie din materiale transparente, aplicațiile de paiete, perle sau mărgele fine, până la gulerele din dantelă delicată, detaliile sunt cele care fac diferența acest an.

„Noua colecție cuprinde rochii de mireasă cu o alură foarte romantică și sunt o expresie a feminității în cel mai pur stil. Mireasa anului 2015 este visătoare, motiv pentru care am ales să folosesc în crearea rochiilor de mireasă materiale fluide, mâneci din dantelă franțuzească și detalii realizate din mărgele discrete”, explică designerul brandului, Alina Filip.

Mireasa anului 2015 este un personaj romantic, iar rochiile care o pun în evidență sunt create din materiale precum tull, dantelă Guipure și dantelă Chantilly, organza și satin. Materialele fluide și delicate sunt completate de aplicații de dantelă, pietre strălucitoare fine, perle și mărgele.

La atelierul Athena Philip, miresele au parte de consiliere personalizată pentru a alege rochia de mireasă potrivită siluetei, fizionomiei și personalității lor. Fie că alege o rochie cu siluetă tip sirenă, care să îi evidențieze talia, fie că alege decolteul în formă de inimă pentru a pune în valoare bustul, fiecare mireasă se va simți specială și unică în rochia Athena Philip.

Despre Athena Philip
Athena Philip este un brand românesc în al cărei atelier se creează rochii de mireasă și rochii de seară. Creațiile sunt realizate din materiale precum tull, dantelă franțuzească, organza și satin, fiind decorate apoi cu aplicații din perle elegante, paiete fine, pietre strălucitoare și mărgele delicate. Colecțiile Athena Philip cuprind croieli potrivite fiecărei siluete, iar fiecare femeie care pășește în showroom este consiliată în alegerea rochiei ideale chiar de către designerul brandului. Mai multe informații și imagini ale rochiilor Athena Philip se găsesc pe website-ul oficial, www.athenaphilip.ro .

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center