Sărbătoreşte 8 Martie cu accesorii în stil modern retro

Orice mamă este o sursă constantă de inspiraţie şi model de viaţă pentru fiica sa. Fără îndoială că mama este prima persoană pe care o tânără o copiază atunci când vine vorba de stil şi atitudine.

Şi ce potrivire poate fi mai perfectă pentru mame şi fiice decât sărbătorirea zilei de 8 Martie împreună, purtând aceleaşi accesorii ECCO Felicity?

Pentru mame, accesoriul perfect în acest sezon este geanta albastră ECCO Felicity. Cu o nuanţă caldă de albastru retro şi detalii metalice discrete, această geantă de mână este pe cât de spaţioasă, pe atât de uşor de purtat. Cu un design în tendinţe, inspirat din moda anilor ’60, geanta de mâna ECCO Felicity va deveni cel mai versatil accesoriu în garderoba de primăvară a tuturor mamelor!

Pentru fiice, geanta albă ECCO Felicity este un accesoriu la fel de stilat. Într-o nuanţă de alb murdar, cu design ultramodern, această geantă abordează trendul “effortless style”, atât de apreciat în acest sezon.

În plus, este uşor de asortat şi e prevăzută cu buzunare interne care ajută la organizarea perfectă a obiectelor în interiorul genţii. Accesorizată cu pantofii animal print ECCO Turino, eleganţi şi sofisticaţi, geanta ECCO Felicity va deveni accesoriul statement preferat al tinerelor în acest sezon cald!

Astfel, mama şi fiica pot celebra împreună Ziua Femeii şi se pot bucura în egală măsură de confortul şi stilul accesorilor ECCO!

Genţile ECCO Felicity primăvară-vară 2015 sunt disponibile în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Despre ECCO:
Peste 350 de milioane de perechi de pantofi ECCO şi-au lăsat amprenta începând cu 1963, când Karl Toosbuy a fondat compania în Danemarca. ECCO este unul dintre puţinii producător mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie – de la prelucrarea pieii la manufacturarea produselor finite, în fabricile sale proprii, şi pînă la livrarea acestora în magazinele sale.

Filozofia designului scandinav ECCO, “Pantoful trebuie să se adapteze piciorului”, ghidează întreagă companie. ECCO creează încălţăminte confortabilă, funcţională, elegantă, genţi care nu se demodează, accesorii, curele, portmonee şi produse pentru întreţinerea încălţămintei. Încă de la înfiinţare, ECCO are sediul central în Danemarca şi are peste 19.500 de persoane angajate din 50 de naţionalităţi din întreagă lume. Produsele ECCO pot fi găsite în cele 1.100 de magazine ECCO şi în 14.000 de alte puncte de vânzare din 91 de ţări.

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.