De 8 Martie, relaxează-te aşa cum meriţi!

8 martie cadouStilul de viaţă contemporan ne constrânge să fim mereu pe fugă, în permanenţă grăbite să ajungem undeva şi să facem ceva. Iar dacă până la o anumită vârstă, această agitaţie continuă nu pare să ne afecteze (dimpotrivă ne dă şi mai multă energie!), la un moment dat ajungem să realizăm că am obosit, fizic şi psihic, fără să fi depus cine ştie ce efort. Pur şi simplu, am obosit alergând mereu între serviciu şi casă, jonglând constant cu rolul de femeie de carieră si cel de mamă, încercând în permanenţă să menţinem un echilibru între viaţa noastră profesională şi cea personală.

Şi pentru că în luna martie ni se tot reaminteşte că suntem femei şi trebuie să fim răsfăţate, exact asta trebuie să şi facem: să ne răsfăţăm! Saspunem “stop”, să luăm o pauză, să respirăm şi să ne reconectăm. Să ne relaxăm la un masaj făcut de mâini dibace, care ne va face să ne simţim cu 10 ani mai tinere… şi cu vreo 5 kilograme mai uşoare!

În plus, masajul de relaxare nu este un simplu răsfăţ, un moft al societăţii moderne, scopul lui este de a reface echilibrul organismului. Masajul de relaxare îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi a limfei, ajută la detensionarea muşchilor contractaţi, îi stimulează pe cei slăbiţi şi echilibrează sistemul nervos, calmându-l şi stimulându-l.

Masajul facial este de asemenea o modalitate plăcută de relaxare, dar are şi efecte terapeutice. Masarea feţei, a gâtului şi a decolteului de către un profesionist are efect calmant, redă elasticitatea şi supleţea tenului, reduce ridurile şi ajută la ridicarea pomeţilor. În plus, eliberează stresul acumulat în corp, încetineşte procesul de îmbătrânire şi ajută la oxigenarea celulelor, eliminând astfel toxinele.

Iar pentru ca pachetul să fie complet, lasă-te răsfăţată şi de un masaj capilar, care nu numai că relaxează, stimulează si echilibrează circulatia sanguină la nivelul capului, dar are şi puterea de a te scăpa de durerile de cap şi cefalee. Stimulează capacitatea de concentrare şi de gândire, reface buna dispoziţie şi în acelaşi timp întăreşte rădăcina părului şi reduce căderea acestuia.

Relaxarea din cap pâna-n picioare este cel mai potrivit cadou pentru noi, femeile, mai ales la început de primăvară, când organismul este în general mai slăbit şi mai obosit. Aşa că, dacă vrei să te răsfeîi sau să faci unei femei un cadou frumos şi sănătos de 8 Martie, uită de bunurile materiale care nu numai că sunt efemere, dar şi costă o gramadă de bani. Oferă-ti, în schimb, o şedinţă (sau mai multe) de masaj de relaxare la un centru specializat precum Kineto Help.

Pentru programari: mobil 0760-828784 Nicoleta Camelia Ghena, kinetoterapeut la centrul KinetoHelp.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.