Office Glamour, ţinuta clasică reinterpretată de Ana Maria Cornea

V-aţi întrebat vreodată ce poartă o femeie glamour la birou? Există un stil pe care îl putem adopta astfel încât ținuta clasică office să capete o nouă identitate?

Ținutele pentru birou pot fi deseori inconfortabile sau conformiste, însă regula de bază este că trebuie să reflecte calitățile și atribuțiile pe care le ai. O femeie glamour are nevoie de un quelque chose care să înglobeze frumusețe, inteligență și seriozitate. Știm deja că ținuta office cuprinde fuste conice, negre, cămăși simple și o coafură în ton cu întregul look. Termenul glamour înseamnă impresia de atracție pe care o femeie elegantă o lasă și poate fi deseori confundat cu un stil vestimentar. În realitate, glamour-ul reseie din modul în care o femeie accesorizeaza, alege și poartă hainele. Atitudinea este, bineînțeles, principalul atu care transformă o femeie puternică într-una glamour.

Ana Maria Cornea, designer care reușește să aducă un plus de eleganță și stil oricărei ținute, a selectat un look office potrivit pentru trendurile acestui an. Casual office se transformă acum în glamour office, iar simplitatea este cuvântul care definește această ținută.

Materialele precum pielea zimtata și stofa sunt în topul preferințelor, iar rochiile clasice au parte de un upgrade: tăieturile geometrice. Un exemplu bun pentru acest trend este rochia Alegria, care poate fi purtată cu o pereche de pantofi nude și accesorizata cu o pereche simplă de cercei.

De asemenea, o alegere potrivită este și mix-ul dintre jachetă Carmen și fusta creion Carlia, ce poate fi purtată fie cu o pereche de pantofi nude, fie cu o pereche de cizme peste genunchi și desigur, un ruj într-o nuanță intensă.

În ceea ce privește culorile, negrul și griul rămân pe primele locuri, alături de auriu și nuanțe de alb. Nu trebuie să uităm că detaliile sunt cele mai importante, iar acest lucru înseamnă că o ținută glamour completă trebuie accesorizata pe măsură. Ana Maria ne recomanda rujurile roșii sau burgundy pentru un look puternic. Pentru ca ținută să fie glamour, dar office, nu vă temeți să experimentați, însă păstrați un echilibru în proporții și culori.

Cele mai îndrăznețe dintre voi pot opta pentru jacheta Freira și fusta creion Gabriela, ambele din stofa peliculizata.

Nu uitați că încrederea în sine este cea mai importantă!

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.