Terapiile cu laser – secretul strălucirii tale de sărbători

Clinica laserŢinuta ideală, machiajul potrivit, coafura perfectă – sunt cele mai analizate detalii atunci când femeile se pregătesc pentru Sărbătorile de iarnă. Şi pentru că îşi doresc să arate impecabil, din ce în ce mai multe dintre ele îşi rezerva timp pentru a apela la cele mai noi terapii şi tratamente cu laser. Femeile obişnuiesc să îşi facă singure cadouri chiar înainte de Crăciun, şi ce cadou e mai frumos decât o piele curată, luminoasă şi fină? La Clinica Laser de Reîntinerire – FAZZADA se găsesc cele mai noi terapii laser, ideale pentru tratarea pielii, care este acum afectată şi de condiţiile aspre ale vremii.

Fie că îţi doreşti o curăţare în profunzime a tenului, fie că doreşti să scapi de riduri sau de pielea lăsată, terapii faciale cu laser sunt cea mai bună soluţie! Fiecare femeie are tenul unic, de aceea vizită la o clinică dermatocosmetica este absolut necesară. Acolo, specialiştii în domeniu îţi vor spune ce tip de ten ai, care sunt problemele lui şi ce tratamente te vor ajuta să ai din nou un ten impecabil. La Clinica FAZZADA exista numeroase tipuri de tratamente, fiecare adaptate şi specializate pentru anumite probleme ale tenului.

„Cele mai inovatoare soluţii care şi-au făcut simţite prezenta şi la noi începând cu 2013 sunt procedurile laser, acestea având cel mai mare grad de eficientă. Ne dorim că încet, încet să ne aliniem trendului internaţional, unde liftingurile faciale şi procedurile de întinerire chirurgicale scad cu peste 30%, locul acestora fiind luat de tratamentele laser. Perioada ideală pentru începerea unui astfel de tratament este sezonul rece deoarece pielea este mai puţin afectată de razele ultraviolete”, explica dr. Andreea Iftimie.

Terapia cu laser

Există o ştiinţă nouă numiata epigenetica, ce spune că noi nu suntem prizonierii moştenirii noaste genetice şi că ne putem influenţa modul în care genele se exorima prin acţiune asupra factorilor de mediu. Aşadar mosternirea genetică poate fi îmbunătăţită, iar în cadru clinicii Fazzada prin procedura ForEverYoung BBL care este singură ce programează modul în care genele pielii se exprimă în sensul tinereţii. Tratamentul este în prezent cel mai puternic instrument de luptă împotriva îmbătrânirii pielii, singurul care tratează şi previne în acelaşi timp petele de bătrâneţe, petele de soare, pistruii, dar şi rosaceele, venectaziile ori hemangioanele. Tratamentul este susţinut şi de studiile retrospective realizate pe 10 ani în care se observă o conservare a aspectului tânăr al pielii sau chiar o imunatatire comparând imaginile de la începutul începerii terapiei şi după cei 10 ani.

Tratamentul cu laser SkinTyte ajută, în combinaţie cu tratamentul Forever Young, la remodelarea colagenului. Acesta funcţionează precum un lifting excelent pentru zonele unde s-a pierdut fermitate, pielea devinând mai luminoasă, mai fină şi mai netedă la atingere. Acest tratament este excelent pentru gât, pentru fata dorsală a mâinilor, pentru genunchi, pentru abdomen după naştere sau după pierderea excesivă în greutate.

Resurfacing-ul este un tratament special prin care energia laserului ajuta la îndepărtarea celulelor îmbătrânite şi la reorganizarea colagenului. Prin refacerea supfetei cutanate se tratează ridurile, modificările pigmentare şi cicatricile.

Alte tratamente speciale

Pentru un efect rapid în ceea ce priveşte întinerirea aspectului pielii poţi încerca înainte de sărbători injectările cu acid hialuronic Teosyal. Acesta este indicat pentru ştergerea ridurilor fine şi profunde, remodelarea fetei, redefinirea buzelor, dar şi hidratarea pielii în profunzime.

În plus pentru eliminarea imperfecţiunile fetei, redensificarea şi refacerea capacităţii naturale a pielii de a reflecta lumina exista inovatorul tratament Redensity, ideal pentru un ten obosit, fără tonus şi strălucire, dar şi pentru riduri şi linii fine. Procedură este eficientă atât pentru femeile de 30 de ani care vor un tratament eficient sau în cazul celor peste 45 de ani care folosesc fillere cu acid hialuronic şi au nevoie de o rejuvenare globală a pielii.

Pentru femeile, dar şi bărbaţii care doresc estomparea inesteticelor cearcăne sau a pungilor de sub ochi, soluţia ideală este injectarea cu Redensity Eyes. Redensity Eyes este un acid hialuronic injectat printr-o tehnică aparte, care nu exercită niciun fel de presiune asupra ţesutului ocular. Acesta reface elasticitatea pielii şi îi conferă strălucire, fiind recomandat persoanelor de orice vârstă.

În cadrul clinicii se realizează tratamente pentru vergeturi, melasmă, cicatrici, acnee, epilare definitivă, peeling laser, resurfacing, skin tighteing, riduri, pori dilataţi , cuperoză, rozacee, leziuni de psoriazis, pete de soare, pete de bătrâneţe, pistrui şi multe altele.

Toate procedurile se pot realiza la Clinica Laser de Reîntinerire FAZZADA, singurul centru de estetică medicală ce reuneşte toate laserele de top la nivel modial aflate în portofliul See.Try.Buy. Company. Clinica înglobează tot ce este mai modern şi performant la ora actuală în categoria spa-ului medical, diferentiandu-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienţi, poziţionarea ca şi centru de excelentă în proceduri laser unde se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar şi Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce înseamnă că medicii au posibilitatea de a veni cu pacienţii lor şi a-i trata în cadrul clinicii FAZZADA. Mai multe informaţii pe www.fazzada.ro

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.