Brăduţul decorativ, un simbol atemporal al bucuriei

Christmas TreePovestea brăduţilor decorativi prinde viață în atelierul Deco-Box, cu un design îndrăzneț, geometric și culori vibrante.

Se spune că Bradul este pomul vieții, pentru că el rămâne verde tot timpul anului. Bucuria decorării lui o avem din copilărie, alături de părinți, bunici, cu mirosul de pin și scorțișoară. În același timp, imaginea dezolantă a bradului verde care se veștejește și pe care îl aruncăm după trecerea Sarbătorilor de iarnă, nu ne mai caracterizează stilul de viață. Susținem tot efortul de a identifica un stil responsabil, altruist și venim cu soluții creative de a sărbătorii acest moment deosebit.

Colecția de brăduți este creionată în linii moderne prin triunghiulație, cercuri și axe, un decor asezonal, sub umbrela campaniilor de responsabilitate socială, alături de Asociația Mai Mult Verde.

Brăduții conțin lemn reciclat și sunt pictați manual într-o varietate de culori pastelate, turcoaz, roz bombon, roșu, precum și variante minimaliste în alb și negru. Au dimensiuni de 20 x 5cm și vor avea un preț cuprins între 55 și 80 de lei.

Cu fiecare brăduț achiziționat, un procent de 5% din prețul acestuia va fi direcționat către Asociația MMV pentru plantarea de copaci prin programele de voluntariat. Anul trecut am reușit din fondurile acumulate să direcționăm banii pentru 100 de copaci!

Brăduții Deco-Box vor fi disponibili pe toata durata lunii decembrie în rețeaua librăriilor Cărturești din București în locațiile Arthur Verona, Promenada și Băneasa Shopping City, Magazinele Casara și ClouBoutique, din zona Dorobanți, Oranjerie, Cluj, precum și online, prin pagina de Facebook https://www.facebook.com/decobox.ro și site-ul http://www.maimultverde.ro/.

Foto credit Steluța Popescu

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center