MUST HAVE-ul acestei toamne: cizmele înalte până la genunchi

ecco SHOESFrumuseţea frunzelor în culorile toamnei ne duce cu gândul la unul dintre cele mai graţioase sporturi nobile: călăria. De asemenea, frumuseţea naturii din acest anotimp ne îndeamnă la plimbări lungi prin covorul de frunze aşternut în parcuri şi grădini.

Dar sunt cizmele tale perfecte pentru astfel de plimbări? Daca nu, acum e momentul optim să îţi găseşti perechea ideală de cizme cu care să te poţi plimba prin tot oraşul. Dar nu oricum, ci cu stil!

Cizmele până la genunchi sunt în topul trendurilor din această toamnă, iar cizmele ECCO SULLIVAN nu fac excepţie. Sunt moderne, dar în stil clasic, cu o tăietură înaltă foarte elegantă, confecţionate din piele de cea mai bună calitate, în două culori.

Cizmele înalte sunt investiţia perfectă a sezonului: practice, dar moderne, cu un stil versatil care nu se va demoda niciodată. Cizmele ECCO TOUCH 15B sunt alegerea optimă pentru femeile care îşi doresc să fie mereu la modă, care urmăresc tendinţele, dar nu fac niciun compromis în ceea ce priveşte confortul.

Acest cizme versatile se asortează perfect cu geanta ECCO DALAMAN de culoare burgundy, confecţionată din piele de vacă de cea mai bună calitate şi prevăzută cu buzunare interioare pentru siguranţa produselor tale. Deşi foarte simplu ca aspect, acest shopping bag este cât se poate de fashionable.

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.