Cu noua colecţie ECCO pentru copii, pregătirea pentru şcoală devine o joacă!

school kidsSe spune despre popoarele scandinave că sunt printre cele mai fericite din lume. ECCO, în calitatea sa de brand scandinav, îşi doreşte să împărtăşească optimismul nordic cu restul lumii. În fond, aspectul şi buna dispoziţie depind în mare măsură de nivelul de confort şi stil, iar la această combinaţie unică, ECCO contribuie din plin în fiecare sezon.

Începutul anului şcolar vine cu stres şi oboseală pentru fiecare părinte. Sunt atâtea lucruri de cumpărat, de pus la punct şi de organizat pentru ca cei mici să îşi înceapă cu dreptul noua aventură şcolară. Cu noile modele de pantofi, ghete şi cizme pentru copii de la ECCO, pregătirea pentru şcoală va fi o joacă, atât pentru tine, cât şi pentru copilul tău!

ECCO CS14 Kids
Pantofii ECCO CS14 Kids combină nuanţe moderne neon cu tonuri mai întunecate, clasice pentru a crea un look sporty-chic. Talpa formată din două componente iese în evidenţă prin cromatică, dar şi prin faptul că oferă tracţiune excelentă, atât pe holurile şcolii, cât şi pe terenul de joacă. Astfel, pantofii ECCO CS14 Kids sunt perfecţi pentru copilul tău atunci când se distrează alături de prieteni.

ECCO Xpedition Kids
Iată încălţămintea perfectă pentru stilul de viaţă activ al copiilor! ECCO Xpedition Kids au un design modern, iar sistemul de închidere este rapid, astfel încât ghetele sunt uşor de încălţat şi de descălţat, iar fixarea pe picior este perfectă. Membrana GORE-TEX® face ca interiorul să rămână uscat şi călduros, iar talpa uşoară şi flexibilă asigură confortul de care copiii au nevoie atunci când se mişcă.

ECCO Caden
Ghetele ECCO Caden sunt vesele şi versatile, cu un look modern care le recomandă ca încălţămintea perfectă pentru vreme rece: exteriorul este confecţionat din piele uşoară, care “respiră”, iar în interior membrana GORE-TEX® asigură un mediu uscat şi călduros pentru picioare de-a lungul întregii zile. Cu aceste ghete confortabile şi flexibile în picioare, copiii vor fi încântaţi să iasă din casă şi să exploreze frumuseţea naturii.

ECCO Bendix Junior
Cizmele ECCO Bendix Junior sunt soluţia perfectă pentru dilemele vestimentare din zilele cu zăpadă. Pielea HYDROMAX® este impermeabilă şi ţine frigul la distanţă, în timp ce talpa uşoară şi flexibilă asigură stabilitate şi tracţiune perfectă. Adaugă la aceste beneficii stilul impecabil – rustic sau biker – şi ai soluţia cea mai modernă pentru a colora zilele friguroase de iarnă.

ECCO Biom Hike Infants
Gradiniţa şi şcoala primară sunt perioade care le oferă copiilor nenumărate posibilităţi de a se aventura în afara zonei lor de confort. Nu lăsa frigul şi zăpada să stea în calea copilului tău către aventurile care îl aşteaptă în natură. Cu un sistem foarte simplu de încălţare şi interior impermeabil, prevăzut cu membrană GORE-TEX®, cizmele colorate ECCO Biom Hike Infants fac ca încălţatul copiilor pe timp de iarnă să fie o simplă joacă!

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.