Mirela Bucovicean dezvăluie cum puteţi scăpa de aspectul obosit din zona ochilor

Mirela BucoviceanMirela Bucovicean a ales tratamentele noninvazive pentru a-şi recăpăta aspectul odihnit al feţei, în special după un program de birou prelungit în faţa laptopului. Antreprenor de success şi un model pentru femeile moderne, Mirela este constant preocupată de soluţiile inovatoare ale medicinii estetice ce pot diminua aspectul obosit din zona ochilor rapid şi eficient. Redensity 2 este un tratament revoluţionar, creat special pentru femeile moderne aflate mereu pe fugă, cu un program încărcat.

“Am citit mai demult că nu se poate face performanţă fără multa muncă. Aşa că, muncesc. Muncesc mult şi-mi place ceea ce fac. Din păcate programul prelungit în faţa laptopului aduce după sine şi câteva inconevniente, unul dintre ele fiind un aspect obosit al ochilor. Se zice că “ochii sunt fereastra sufletului” şi cum mă ştiu cu sufletul împăcat şi fericit, n-aş lăsa nişte cearcăne nedorie să-şi facă simţită prezenţa pe termen lung. Am descoperit la Clinica Fazzada, Redensity II, un tratament pentru zona ochilor care aduce strălucirea şi prospeţimea dinaintea orelor prelungite de muncă. Norocul meu e că am biroul aproape de clinică. Între două întâlniri, dau o fugă pentru o vizită scurta şi eficienta la Dr. Andreea Iftimie”, a declarat Mirela Bucovicean.

După noua ani de cercetări, laboratoarele Teoxanne din Geneva au dezvoltat acidul hialuronic Redensity 2, un gel unic special creat pentru tratarea zonei ochilor. Redensity 2 este injectat printr-o tehnică aparte, care nu afectează ţesutul ocular, iar conţinutul său bogat în aminoaicizi şi antioxidanţi ajută la refacerea pielii şi redarea strălucirii. Pacienţii se pot bucura de efectele miraculoare ale tratamentului Redensity 2 până la un an de zile.

„Formula specială şi patentată are la bază concentraţia ideală (15mg/g) de acid hialuronic, care rehidratează şi redensifică dermul. Mai mult decât atât, Redensity 2 deţine o serie de substanţe ce se regăsesc în mod natural în organism, reunite sub forma unui complex dermo-restructurant ce conţine: 8 aminoacizi, 3 antioxidanţi, 2 minerale şi vitamina B6, selectate pentru gradul lor farmaceutic, proprietăţile hipoalergenice, compatibilitatea cu acidul hialuronic şi eficienţa cu care se combină pentru restructurarea globală a dermului. Să nu uităm şi de lidocaină, care oferă un confort sporit pacientului în timpul injectării, datorită efectului anestezic”, a explicat Andreea Iftimie, medic şi manager medical Fazzada.

În doar câteva minute, pacienţii îşi vor redobândi aspectul odihnit din zona ochilor, efectele sunt vizibile imediat şi pot dura până la un an, mult mai mult decât alte tratamente anticearcăn. Peste 70% dintre pacienţi nu au avut nevoie de o nouă aplicare după cea iniţială. Pielea este mai luminoasă, iar umbrele de pe pleoapa inferioară sunt estompate. Nu este de mirare că vedetele din România s-au îndrăgostit de acest tratament!

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center