Energie şi răcoare cu noile sortimente Vienna Ice Coffee

Coffee viena

Când temperaturile de afară cresc atât de mult încât termometrul pare că s-a blocat la peste 30 de grade, întrebarea “Cum faci faţă caniculei” devine laitmotivul zilelor de august. Și pentru că în această perioadă activitățile sunt tot mai multe, găsirea unei soluții “salvatoare” este mai mult decât necesară.

De aceea, îți prezentăm noile sortimente Vienna Ice Coffee, gândite special pentru răsfățul tău de zi cu zi: Vienna Ice Coffee Vanilie și Vienna Ice Coffee Cappuccino, care se alătură celorlalte două: Vienna Ice Coffee fără zahăr adăugat și Vienna Ice Coffee Classic. În pauzele de la birou, când eşti în trafic sau pe drum spre munte ori mare, ia cu tine Vienna Ice Coffee, pentru energie şi răcoare cât cuprinde! Alege de fiecare dată un sortiment nou şi răsfaţă-ţi ziua cu o cafea rece şi bună, plină de savoare şi energie, care îţi va aduce în suflet satisfacţia că poţi muta şi munţii din loc.

Chiar dacă stilul cotidian alert înseamnă renunţarea la anumite tabieturi, cu Vienna Ice Coffee nu trebuie să faci nici un compromis când vine vorba de savurarea unei cafele aromate şi cremoase. Lasă-te învăluit de prospeţime şi energie şi bucură-te în orice moment al zilei de răsfăţul unei cafele: dimineaţa, la brunch sau ca desert alături de o prăjitură, la fel cum se întâmplă în cafenelele vieneze.

Dragoste la prima degustare

Indiferent că o preferi clasică, fără zahăr adăugat, cu aromă de vanilie sau cappuccino, suntem siguri că abia aştepţi să te delectezi cu o gură de cafea cu lapte care să-ţi pună simţurile şi mintea în mişcare. Vienna Ice Coffee o recunoşti uşor după paharul practic, cu capac de protecţie.

Aşadar, insuflă în fiecare zi un plus de savoare pur vieneză şi răcoarea din Alpi cu o „coffee to go” pentru zile reuşite: Vienna Ice Coffee! Gata preparată şi asezonată după propriul plac în diverse arome, Vienna Ice Coffee ţine pasul cu tine chiar şi în cele mai active momente şi în acelaşi timp, îţi oferă o adevărată revigorare a simţurilor!

Vienna Ice Coffee se poate achiziţiona din benzinăriile OMV, PETROM, MOL, GAZPROM, din hypermarket-urile CARREFOUR şi din anumite supermarket-uri BILLA şi MEGA IMAGE, la preţul recomandat de 6.99 ron.

Până la sfârşitul lunii august, găsiţi gama completă Vienna Ice Coffee în benzinarile MOL la preţ promoţional de 5.9 ron.

Vienna Ice Coffee este distribuită în România de către compania Maresi Foodbroker SRL.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.