Descopera toamna scandinavă cu noua colecţie ECCO toamnă 2014

fashion autumn 2014Pentru toamna 2014, ECCO a pregătit o colecţie specială, dedicată persoanelor active, indiferent că preferă stilul casual sau formal. Noua colectie ECCO respectă standardele de calitate şi confort şi aduce în prim plan designul scandinav, inovaţia şi autenticitatea.

Colecţia ECCO pentru toamna 2014 rezonează cu un stil de viaţă modern şi activ, combinând impecabil stiluri eclectice cu un design hibrid, efecte digitale, detalii şi accente sintetice pentru a crea încălţăminte calduroasă, dar totodată confortabilă şi în ton cu tendinţele sezonului.

Două nuanţe noi îşi fac apariţia în cromatica ECCO – Midnight Blue şi Green Gables, dar noua colecţie păstrează şi culorile clasice precum negru, cafeniu, vişiniu, maro espresso şi ruginiu.

Materiale precum pielea de viţel şi catifeaua aduc un plus de farmec pantofilor şi botinelor, iar tocurile groase şi vârfurile rotunjite asigură oricărei ţinute un look elegant.

ECCO Shanghai
Pantofii decupaţi ECCO Shanghai te vor face să te simţi senzuală şi sigură pe tine. Pielea este catifelată, designul armonios, iar tocul de 75 mm creează o siluetă elegantă, care alungeşte picioarele şi subţiază talia. Te vei simţi confortabil în aceşti pantofi chiar dacă îi vei purta de dimineaţă până seara, deoarece sunt flexibili ţi au talpa aderentă. Cu blugi sau rochie, orice ai alege, pantofii ECCO Shanghai vor aduce un plus de senzualitate look-ului tău!

ECCO Sofia
Oricât de frumoasă ar fi ţinuta ta, pantofii sunt cei care fac ca apariţia per total să fie impecabilă. Cu ECCO Sofia poţi fi sigură ca vei face o impresie deosebită oriunde vei merge. Designul feminin şi strălucirea pielii lăcuite creează un pantof elegant, de o sensibilitate moderna, iar confortul este asigurat de tocul de 85 mm, foarte stabil, şi de căptuşeala din piele. ECCO Sofia sunt pantofii ideali pentru această toamnă, atât la ţinutele business, cât şi la cele de ocazie.

ECCO Owando
Pentru ieşirile în oraş cu prietenele şi întâlnirile cu iubitul tău îţi doreşti să arăţi bine, dar şi să te simţi cât mai în largul tău. Cu balerinii ECCO Owando în picioare, fiecare mişcare a ta va denota naturaleţe şi încredere de sine. Lăcuiţi şi cu un detaliu stilistic delicat, aceşti balerini sunt perfecţi pentru un look feminin şi cochet.

ECCO Perth
Dacă îţi place stilul modern, sofisticat, contemporan, balerinii ECCO Perth sunt pentru tine: confecţionaţi din piele de viţel cu aspect deosebit, cu design exclusivist, toc de 10 mm şi căptuşeală din piele, foarte confortabili şi uşor de asortat.

ECCO Odense
Dacă preferi stilul minimalist, sandalele ECCO Odense sunt extrem de comode şi îţi oferă numeroase posibilităţi de accesorizare, atât cu pantaloni, cât şi cu rochii sau fuste.

ECCO Sanford
La fel de versatili sunt şi pantofii ECCO Sanford, care pot fi purtaţi atât la întâlnirile de afaceri, cât şi la sesiunile de shopping. Sunt uşor de încălţat şi foarte comozi, cu un toc de 20 mm şi un design feminin minimalist, perfecţi pentru ţinutele de toamnă.

ECCO CS14
Pantofii sport au devenit un “must have” pentru orice garderobă feminină, fiind folosiţi mai nou în orice combinaţie vestimentară, atât cu pantaloni, cât şi cu fuste. ECCO CS14 se remarcă prin aspectul retro şi combinaţiile de efect între pielea nubuc de camilă şi material textil. Talpa este uşoară şi flexibilă, asigurând libertate de mişcare şi rezistenţă la uzură. Aşadar, cu ECCO CS14 nu numai că te vei simţi minunat, dar te vei face remarcată prin stilul tău îndrăzneţ!

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.