Elixirul pomeţilor fermi

estetic starsFiecare femeie este preocupată de înfăţişarea sa, îşi doreşte să arate mai bine, iar cu trecerea timpului această preocupare este accentuată de grija ridurilor, a cearcănelor, a pielii lăsate şi chiar a pomeţilor. Din fericire medicina estetică evoluează, iar pentru repararea micilor semne pe care timpul le lasă pe chipul vostru, există alternative la procedurile invazive ce necesită bisturiu. Una dintre ele este injectarea pomeţilor cu acid hialuronic, procedură folosită de multe dintre vedetele de la Hollywood, precum Megan Fox, dar şi de cele de la noi din ţară. Dr. Călin Doboş oferă soluţii moderne pentru femeile ce îşi doresc un chip veşnic tânăr.

Indiferent de cultura poporului, în canoanele frumuseţii veţi regăsi mereu asocierea tinereţii cu pomeţi proeminenţi, ascendenţi şi bine conturaţi. De altfel pomeţii aflaţi în centrul fetei sunt primii afectaţi de trecerea timpului sau de curele de slăbire, iar îngrijirea zonelor feţei este necesar a fi făcută din timp, înainte ca ridurile să fie atât de adânci încât o astfel de procedură să nu mai fie de ajuns pentru a vedea rezultatele mult dorite.

„Ce este interesant în medicina estetică, este tocmai faptul că găsim mereu soluţii pentru a remedia chiar şi cea mai fină problemă estetică. Dacă înainte intervenţiile la nivelul feţei erau concentrate în special pe gât şi „fălcuţele căzute”, acum femeile îşi doresc şi remodelarea pomeţilor, pentru a redobândi acel aspect tânăr, ferm de altădată. Injectarea pomeţior cu acid hialuronic se face rapid, cu o anestezie locală, iar rezultatul se vede pe loc,” explică Dr. Călin Doboş, medic specialist în chirurgie plastică estetică.

Remodelarea pomeţilor cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este o componentă esenţială a pielii, un hidratant biologic ce menţine la un nivel corespunzător fermitatea şi hidratarea pielii. Este o substanţă care se găseşte sub formă de gel în mod natural în ţesuturile pielii, însă, cu trecerea timpului, volumul de acid hialuronic din piele scade, iar aceasta îşi pierde tonusul şi elasticitatea. Tratamentul cu acid hialuronic vine să combată procesul de îmbătrânire prin refacerea volumului pielii cu ajutorul unei injecţii cu acid hialuronic.

Îmbătrânirea feţei presupune două etape, cea a pierderii de volum, cauzată de scăderea cantităţii de acid hialuronic şi cea a căderii trăsăturilor feţei. Graţie medicinei estetice de ultimă generaţie, există soluţii ce remediază aceste probleme, iar acidul hialuronic este preferatul vedetelor. Fie că au un aspect bătrân, fie că au observat o cădere a pomeţilor, injectarea cu acid hialuronic în zona pomeţilor îi remodelează, redându-le aspectul tânăr şi ferm de altă dată.

Pomeţi de vedetă

Temerile privind îmbătrânirea pot fi uitate, elixirul tinereţii este acum disponibil pentru toate femeile ce îşi doresc un look de vedetă. Pomeţii proeminenţi, ascendenţi şi bine conturaţi pot fi redobândiţi de femeile ce recurg la remodelarea acestora cu acid hialuronic.

Injectarea pomeţilor cu acid hialuronic este o procedură simplă, fără riscuri majore, iar efectele sunt vizibile imediat după intervenţie. Aceasta poate dura intre 10 şi 30 de minute, iar rezultatele se menţin până la 3 ani.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.