Bijuteriile cu scoici şi sidef, perfecte pentru un look feminin de vară

summer bijoux

Vara aceasta, bijuteriile cu scoici şi sidef sunt cea mai bună alegere pentru un look delicat şi feminin, în ton cu atmosfera relaxată a verii. Scoicile şi sideful sunt elementele care descriu cel mai bine marea, plaja şi soarele; în plus, albe şi strălucitoare cum sunt, arată minunat pe pielea bronzată! Foloseşte cu încredere bijuteriile cu scoici şi sidef alb atunci când îţi doreşti un look care emană rafinament, puritate şi eleganţă, pentru că sideful este un simbol al prosperităţii şi al abundenţei, al puterii şi fertilităţii.

Pentru un look super elegant, potrivit inclusiv ţinutelor de purtat la birou, încearcă un duo cromatic care nu se demodează niciodată: sidef alb şi email negru. Nişte cercei lungi din scoică vopsită negru cu tortiţă din argint sau un colier cu scoici albe şi perle negre sunt detalii stilistice care pot scoate din anonimat orice ţinută. Mai mult decât un accesoriu rafinat, sideful asigură buna dispoziţie şi armonia.

Şi, pentru că vara este un anotimp al distracţiei şi al culorilor, bijuteriile cu scoici vopsite îţi vor înveseli ţinutele de petrecere, transformându-le în adevărate declaraţii de modă. Sau poţi oricând alege brăţări, coliere şi inele în culorile reprezentative ale sidefului: albastru, crem, argintiu, galben, verde, portocaliu, violet sau roz.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center