Cum să alegeţi bijuterii care se asortează oricărei ţinute

silver ringDoamnele şi domnişoarele îşi doresc să arate întotdeauna bine, pentru ele însele şi pentru cei din jur. Pe lângă îngrijirea personală extrem de importantă, pentru o prezenţă cuceritoare indiferent de momentul zilei este indicat să se aleagă o ţinută îngrijită şi accesorii alese cu gust şi asortate. Dar alegerea bijuteriilor se poate dovedi o a fi adevărată provocare: ce forme sunt în tendinţe? Ce culoare s-ar potrivi ţinutei? Set sau bijuterii separate?

Alegeţi bijuterii din argint simplu

Bijuteriile din argint simplu pot fi asortate oricărui tip de ţinută, indiferent de momentul zilei. Tocmai pentru că nu au pietre de diverse culori, ele se potrivesc şi pun în valoare orice combinaţie de haine aleasă.

Creaţi-vă seturi pentru ocazii diferite

Unul din trucurile accesorizării este să aveţi seturi de bijuterii: inel, pandantiv/brăţară şi cercei sau doar inel şi cercei. În timp, puteţi să vă realizaţi o adevărată colecţie de bijuterii, seturi de zi, care merg purtate la birou sau în vacanţe şi seturi de seară pentru ocazii speciale: teatru, evenimente deosebite (nunţi etc.). Există o sumedenie de variante de seturi de bijuterii din argint simplu sau cu zirconiu care pot să vă pună în valoare figura şi ţinutele alese. De la bijuterii cu perle şi zirconii la bijuterii din argint simplu cu aspect vintage sau placat cu rodiu pentru o rezistenţă deosebită în timp şi pentru păstrarea aspectului special, ca de aur alb, toate se pot constitui în accesorii speciale pentru orice doamnă şi domnişoară.

Alegeţi cu grijă bijuteriile în funcţie de momentul zilei şi ocazie

Accesoriile pot fi de mare ajutor punând în valoare o încheietură deosebită, un decolteu frumos, un sacou special şi pot desăvârşi o ţinută pentru o ocazie deosebită, dar întotdeauna trebuie să fie alese cu măsură. Nu exageraţi cu numărul de bijuterii, indiferent de momentul zilei. Alegeţi să le alternaţi, să le purtaţi în zile şi momente diferite, mai degrabă decât să puneţi prea multe inele, brăţări sau lanţuri în acelaşi timp.

Lăsaţi-vă imaginaţia să creeze combinaţii de bijuterii speciale

Am amintit mai sus importanţa seturilor, dar nu putem să nu recomandăm şi crearea unor combinaţii de bijuterii speciale din obiecte care pot să nu fie la set. Puteţi alege astfel, de pildă, o brăţară şi un lanţ simple şi nişte cercei cu o anumită formă – inimă, fluture, bilă etc. La fel, puteţi alge un inel cu zirconii simple, mici, rotunde şi nişte cercei tot pe rotund din argint simplu. Iar acestea sunt doar două exemple, întrucât se pot crea o multitudine de combinaţii în funcţie de bijuteriile pe care le aveţi.

Un alt element deloc de neglijat, este faptul că bijuteriile din argint sunt extrem de accesibile şi pe BeSpecial.ro sunt aduse mereu noi produse astfel încât întotdeauna să găsiţi ceva pe gustul dumneavoastră. Nu uitaţi şi că bijuteriile sunt livrate prin Fan Courier/Poştă sau pot fi ridicate din magazinul partener J’adore Bijoux din Piaţa Romană, Bucureşti (Str. Tache Ionescu, nr. 8B, lângă metrou).

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center