Cum să ai un look chic pe plajă

accesorii plajaSoare, nisip fin, o briză uşoară care îţi încălzeşte pielea… Cum să rezişti dorinţei de a merge la mare? Dar înainte de a porni spre litoral, ţine cont de câteva sfaturi:

# Nu uita niciodată de protecţia solară: Ştii că razele soarelui îmbătrânesc pielea, aşa că oricât de grăbita ai fi, nu uita ca înainte să ieşi din casă să aplici pe faţă şi pe corp o loţiune cu factor de protecţie solară. Creme, uleiuri, spray-uri sau geluri, găseşti prin magazine o mulţime de variante – alege-o pe cea care se potriveşte tipului tău de piele.

# Ai grijă de părul tău: La fel ca şi pielea, şi părul este expus efectelor nocive ale razelor ultraviolete, mai ales în combinaţie cu apa sărată a mării. Fă-ţi un obicei aşadar din a folosi şampoane, balsamuri şi geluri create special pentru a hidrata părul şi a-l proteja de razele UV.

# Machiază-te pentru vară: Ca să pui în valoare strălucirea şi bronzul pe care ţi le oferă zilele petrecute la plajă, foloseşte pudre bronzante pentru faţă şi gât, în combinaţie cu farduri pentru ochi li gloss-uri în nuante de roz, bej auriu, piersică, somon şi culoarea nisipului.

# Înarmează-te cu accesorii de plajă: Vara, ai undă verde la accesorii în nuanţe delicate de sorbet, precum trusele de machiaj Carpisa Tullia, disponibile pe nuanţe de lime, onion, dar şi albastru electric. La fel de delicate sunt carcasele pentru iPhone Carpisa Serena, verde marin sau roşu cireşiu, încrustate cu pietricele. Ca să nu mai menţionăm brelocurile Cosetta, foarte vesele şi colorate în spiritul verii.

Dar accesoriul suprem rămâne geanta de plajă. Carpisa a pregătit pentru această vară o mulţime de modele în nenumărate culori, dimensiuni şi imprimeuri: Carina sunt genţi împletite, colorate şi stilizate cu o fundă din rafie; genţile de plajă Carpisa Tiziana sunt confecţionate din paie împletite şi au un look hippy; Fosca sunt de asemenea din paie, cu mânere, fundă şi un elegant imprimeu etnic; genţile Carpisa Cuzia sunt multicolore şi retro-chic, inspirate din stilul anilor ’70, iar Vissia sunt colorate cu imprimeuri florale tropicale, fiind perfecte pentru un look exotic de vară.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center