Vedetele folosesc Redensity II

RedensityCea mai mare provocare pentru majoritatea femeilor moderne din zilele noastre, care se împart între job şi familie este exact această problemă, oboseala ce survine în urma tumultului cotidian. Iar primul semn al oboselii se revede pe chipul nostru, printr-o expresie tristă ce-şi pierde vitalitatea şi strălucirea, în special în zona ochilor. Însă de acum cearcănele şi pungile de sub ochi nu mai reprezintă o problemă graţie celui mai nou produs anti-cearcane creat de laboratoarele Teoxane Geneva – Redensity II. Vedeta autohtonă, Simona Ivanof Patruleasa şi-a redobândit luminozitatea chipului prin doar o şedinţă cu Redensity II.

„Am ajuns să trăim în secolul hiper-vitezei. Muncim uneori şi câte 12 ore pe zi, mâncăm pe fugă, apoi ajungem acasă unde ne dorim să fim soţii şi mame. Dar nu trebuie să uităm că suntem femei! Fericite dacă este posibil, iar chipul nostru să exprime acest lucru. O parte din roluri ni le dorim, luptăm pentru ele, însă altele vin de la sine. Iar toate acestea este normal să ne obosească. Pentru mine soluţia a venit prin Redensity II, inovaţia celor de la Teosyal, singurul un acid hialuronic conceput special pentru zona ochilor, care mi-a redat aspectul proaspăt şi odihnit, pe care nu reuşeam să îl obţin nici chiar cu un program strict de somn”, a punctat Simona Patruleasa Ivanof.

Un gel diferit şi unic

Acidul hialuronic Redensity II este prima şi singura substanţa unică creată special pentru aria din jurul ochilor, special creat pentru a reda pielii luminozitatea şi pentru a estompa zona încercănată de sub ochi. El este injectat printr-o tehnică aparte, fără să exercite vreun fel de presiune asupra ţesutului ocular.

Industria de profil a încercat crearea unor substanţe care să imite cât mai fidel caracteristicile locale, să reîntinerească pielea cu un minim de reacţii adverse. Acidul hialuronic Redensity II este o noutate în domeniu deoarece conţine amoniacizi, antioxidanţi, minerale şi vitamine, care se pot introduce în regiunea de sub ochi într-o cantitate redusă pentru a corecta cearcănele într-un mod cât mai natural, refac elasticitatea pielii şi îi conferă strălucire.

„Formula specială şi patentata are la baza acidul hialuronic care datorită concentraţie ideale 15mg/g), rehidrateaza şi redensifica dermul. Pe lângă acesta Redensity ÎI deţine o serie de substanţe ce se regăsesc în mod natural în organism, reunite sub forma unui complex dermo-restructurant ce conţine: 8 aminoacizi, 3 antioxidanţi, 2 minerale şi vitamina B6, selectate pentru gradul lor farmaceutic, proprietăţile hipoalergenice, compatibilitatea cu acidul hialuronic şi eficienţa cu care se combină pentru restructurarea globală a dermului. Pe lângă toate acestea, lidocaină, oferă un confort sporit pacientului în timpul injectării, datorită efectului anestezic.”, a declarat dr Andreea Iftimie, medic estetician şi manager medical Fazzada.

Simplu, rapid, fără durere şi cu rezultare uimitoare

Gelul este recomandat tuturor persoanelor, de orice vârstă care doresc să estompeze cearcănele sau pungile inestetice de sub ochi. Redensity ÎI este un tratament non-invaziv, cu rezultate vizibile.

Modalitatea de injectare durează doar câteva minute, iar gelul se aşează în mai multe planuri astfel încât să se integreze perfect în ţesut, în cantitate de 0,5ml. Maximul de efect apare la 2-3 zile după tratament. Datorită originii non-animale a produsului nu există risc de alergie, iar efectul poate persista până la 1 an, o perioadă lungă comparativ cu alte produse folosite anterior pentru cearcăne.

„Oboseala, lipsa de fier, deshidratarea sunt aspecte reale cu care fiecare ne confruntăm zilnic şi care ne determina uneori chipul să pară obosit, trist şi lipsit de vitalitate. Redensity II a rezolvat această problemă pentru mine, mi-a corectat şi estompat cearcănele într-un mod cât mai natural şi a redat luminozitatea pielii. În condiţiile în care am o viaţă activă atât din punct de vedere profesional, cât şi personal, aş putea spune că am găsit soluţia mult visată la clinica de reîntinerire laser, Fazzada”, a adăugat Simona Patruleasa Ivanof.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.