Menalux – sacul universal pentru praf, de la Electrolux

sac universal aspiratorUtilizarea aspiratorului este indispensabilă în curăţarea locuinţei tale, iar pentru că poluarea şi praful din oraş se intensifică pe zi ce trece, trebuie să acorzi o atenţie deosebită eficienţei cu care funcţionează aspiratorul tău. Alegerea şi schimbarea regulată a sacului aspiratorului sunt două aspecte ce nu trebuie neglijate, deoarece, dacă sunt realizate cu grijă, pot deveni un ajutor în combaterea prafului din casă, a acarienilor şi bacteriilor şi, mai mult decât atât, în împrospatărea aerului.

Cu toate acestea, probabil că ţi s-a întâmplat deseori să întâmpini dificultăţi în alegerea unui sac pentru praf, compatibil modelului tău de aspirator. Află că nu eşti singurul, deoarece studiile au arătat că peste 90% dintre consumatori se confruntă cu această problemă. De astăzi compatibilitatea sacilor pentru aspirator nu va mai fi o grijă pentru tine, pentru că Electrolux vine în ajutorul tău cu sacii universali Menalux, potriviţi tuturor modelelelor de aspirator cu sac existente pe piaţă.

Ultima generaţie? Sau un model vechi? O soluţie pentru toate aspiratoarele: sacul universal Menalux SOS-ST

Cu un sistem inovator de prindere, sacul universal Menalux SOS-ST va deveni un ajutor de nădejde în casa ta, fiind potrivit oricărui model de aspirator cu sac. Astfel, chiar dacă ai un aspirator de ultimă generaţie sau unul mai vechi, sacii universali vor fi compatibili cu modelul pe care îl deţii. Mai mult decât atât, vei putea scăpa de grija achiziţionării sacilor pentru o perioada mai lungă, deoarece pachetul conţine 3 bucăţi.

Curăţenia casei şi prospeţimea aerului vin la pachet

Construit dintr-un material sintetic de cea mai bună calitate, sacul universal filtrează aerul care trece prin el, lăsând în urma lui un miros plăcut, de curat. Mai mult, acesta stopează răspândirea alergenilor şi a bacteriilor, aspirând până şi cele mai fine particule de praf.

De asemenea, materialul sacului este foarte rezistent şi permite aspirarea aerului la orice fel de intensitate. Astfel, vei scăpa de grija umplerii sacului până la terminarea curăţeniei şi vei obtine cele mai bune rezultate indiferent de suprafeţele curăţate.

Cu siguranţă, sacul universal pentru aspirator, Menalux, va răspunde perfect standardelor tale de curăţenie, ajutându-te să elimini praful şi să te asiguri de calitatea aerului din locuinţa ta.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.