Nouveau Contour – 1 an de micropigmentare în România

Nouveau ContourLa aproape un an de la lansare, Diana Gulan a susţinut peste 2000 ore de cursuri de micropigmentare alături de specialiştii din Academia Internaţională de Micropigmentare Nouveau Contour România.

Nouveau Contour, liderul mondial printre producătorii globali de produse profesionale de micropigmentare, sărbătorește 1 an de la intrarea în România. Pe 15 iunie 2013, Diana Gulan, specialist în micropigmentare, făcea pasul cel mare în lansarea brandului într-o piață care era la început în ceea ce privește tehnicile și pregătirea specialiștilor în micropigmentare.

Pentru a promova brandul în Romania, Diana Gulan a ales sa lanseze brandul Nouveau Contour la Cluj, urmând apoi, pe parcursul întregului an, un roadshow de prezentare, alături de traininguri dedicate susținute specialiștilor din 8 orase importante: Alba Iulia, Bacău, Brașov, Constanța, Deva, Pitești, Sibiu, Suceava.

În plus, pentru a forma o generație de profesioniști specializați în micropigmentare, Diana Gulan a lansat în iulie 2013 Academia Internațională de Micropigmentare Nouveau Contour Romania, în care au loc cursuri de iniţiere în micropigmentare dedicate şi workshopuri, precum şi programe de specializare pentru tehnici de lucru precum sprâncene fir cu fir, 3D full lips, smokey eyes sau duotone eyes. La finalul cursurilor, participanţii primesc diplome acreditate la cel mai înalt nivel de specialist în micropigmentare.

Diana Gulan oferă clienţilor posibilitatea de a avea acces la cursuri private în care trainerul lucrează cu un singur student, fiind o metoda de curs exclusivistă.

Şi în 2014 Diana Gulan organizează prezentări în multe alte oraşe, dar şi workshopuri dedicate specialiştilor în micropigmentare. În cadrul acestor întâlniri, cursanţii află de la Diana Gulan cele mai noi tehnici de micropigmentare şi învață să folosească cele mai performante aparate Nouveau Contour.

“Prin toate serviciile aduse în România, oferim o soluţie completă cursanţilor noştri: academie, aparatură performantă, pigmenți siguri din perspectivă medicală şi specializări permanente.” a declarat Diana Gulan, Specialist în Micropigmentare și Director General în cadrul Nouveau Contour România.

Aparatura Nouveau Contour a fost întotdeauna cea care a setat tredurile privind cea mai recentă tehnologie folosită, pigmenți de înaltă calitate și atent testați medical, în special din punct de vedere alergologic, pentru a avea cea mai bună rezistență în timp și pentru a nu oferi suprize clientelor. În plus, aparatura permite executarea unor lucrări extrem de precise, cum ar fi tuşa desenului și oferă uniformitate indiferent de tipul de piele.

Despre Nouveau Contour
Nouveau Contour este lider mondial printre producătorii globali de produse profesionale de micropigmentare. Înființat in 1993, Nouveau Contour a introdus în premieră aparatul de pigmentare digitală în Europa. Ca brand premium, Nouveau Contour s-a dezvoltat internațional devenind producător și exportator pe întreg mapamondul.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.