Micropigmentarea 3D, noua tendinţă în materie de înfrumuseţare

micropigmentareMicropigmentarea sprâncenelor, un serviciu destul de puţin cunoscut în România, vine cu ceva nou: metoda 3D. Specialiştii GETT’S Salons ne spun în ce constă acest procedeu şi care sunt beneficiile lui.

“Micropigmentarea este una dintre specializările cu cea mai mare creştere în întreaga industrie de beauty. În deceniile anterioare, aceasta a evoluat de la modestul machiaj semipermanent la tehnici superioare de micropigmentare printre care metoda 3D. Cu această metodă, tehnicienii în micropigmentare pot crea sprâncene fir cu fir cu un aspect extrem de natural.”

Acest serviciu se adresează tuturor persoanelor care vor sa arate impecabil dar, în același timp, natural, cu un look fresh, în orice moment al zilei.
Tehnica 3D este diferită de o micropigmentare obişnuită deoarece, pentru a crea acea iluzie optică, acel aspect natural, se folosesc 2-3 ace, de la 2 până la 3 culori (pigmenţi) diferite în aceeaşi sedinţă.

Ca rezultatul final să fie unul de succes, trebuie să alegem cu mare grijă tehnicianul în micropigmentare, deoarece această tehnică este destul de delicată, mai ales atunci când ne referim la sprâncene, pentru că firele trebuie să aibă grosimea unui fir natural, aspectul şi naturaleţea acestuia.

În ceea ce priveşte îngrijirea, este destul de uşoară, fără să implice prea mari eforturi. Aceasta constă în aplicarea unei creme speciale care ajută la fixarea pigmentului şi vindecarea epidermului, într-un timp cât mai scurt. O reîmprospătare a tratamentului va fi necesară după aproximativ doi ani.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.