Destinaţia perfectă pentru 1 Mai

Carpisa 1 maiPaştele abia a trecut şi noi deja ne gândim la un city break odată cu zilele libere de 1 Mai! Un mini-concediu de câteva zile este soluţia perfectă pentru o excursie în străinătate, în special dacă ne dorim un weekend însorit în care să ne relaxăm alături de cei dragi.

Odată aleasă destinaţia, mai rămâne o dilema: ce bagaj luăm cu noi pentru un weekend prelungit de 1 Mai? Iată câteva sugestii de la Carpisa!

# Dacă ne dorim distracţie, locurile unde ne putem distra cu siguranţă sunt Barcelona, Berlin şi Dublin. Nu rămâne decât să ne luăm prietenii cu noi şi un rucsac practic de la Carpisa! Sezonul acesta, rucsacurile sunt categoric în tendinţe, în special cele colorate şi cu imprimeu floral.

# Dacă ne dorim un weekend romantic, Paris, Praga sau Viena sunt destinaţiile potrivite, locaţii pline de istorie şi de romantism, unde ne vom simţi iubite alături de partenerul nostru de viaţă. Nu uita de accesoriile perfecte pentru un look romantic şi feminin: o eşarfă elegantă şi o geantă discreta cu fundiţă ori o geantă de mână în nuanţe senzuale de roşu, fucsia sau corai!

# Pentru pasionaţii de artă, Londra, Amsterdam, Budapesta şi Moscova sunt oraşe superbe, fascinante, care încântă întotdeauna simţurile. Deplasările de la un muzeu la altul vor fi o adevarată încântare dacă vei avea la îndemână o bandolieră sau o geantă practică şi încăpătoare în stil poştaş.

# Pentru iubitorii de aventură, sporturi extreme şi adrenalină, destinaţia perfectă nu este departe. Nu trebuie să călătoreşti mii de kilometri pentru a avea parte de toate acestea – le poţi găsi foarte uşor la noi în ţară, la munte. Cel mai bine te vei bucura de frumuseţea peisajelor montane dacă nu vei avea grija bagajelor şi vei alege un rucsac uşor de purtat în spate.

Oriunde ai alege să călătoreşti de 1 Mai, nu uita de accesoriul cel mai necesar: geamantanul Pilot de la Carpisa, mic şi practic, perfect pentru o escapadă de weekend prelungit!

În magazinele Carpisa din AFI Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Constanţa City Park, Iulius Mall Cluj şi, în curând, în Iulius Mall Timişoara, poţi găsi o gamă variată de accesorii pentru călătorie, modele de geamantane atât rigide, cât şi semi-rigide. Pentru o deplasare de două-trei zile, ideal este trolerul Carpisa Go. Aşadar, eşti gata de plecare pentru 1 Mai?

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center