Primul concept store VANS în România

RihannaJoi, 17 aprilie, VANS inaugurează primul său concept store din România, în AFI Palace Cotroceni. Pasionaţii de shopping vor fi întâmpinaţi de la ora 18:00 cu demonstraţii de skateboard, BMX, streetdance, beatbox, artshoe, grafitti şi cu un concert Les Elephants Bizarres. În plus, toţi cei prezenţi la eveniment pot câştiga premiile oferite de VANS.

Taz şi echipa lui de breakdanceri vor încinge atmosfera, riderii VANS au pregătit un demo de skate şi BMX special gândit pentru eveniment, RockOn şi RockKids vor prezenta mai multe figuri de streetdance, iar Les Elephants Bizarres vor susţine un concert special.

Amplasat pe coridorul Champs Élysées din AFI Palace Cotroceni, concept store-ul VANS „Off The Wall” îşi aşteaptă clienţii cu o colecţie „uber-cool” de îmbrăcăminte, accesorii şi încălţăminte, gândite special atât pentru sporturile extreme, cât şi pentru a fi purtate zi de zi. Skate, surf, BMX şi snowboard sunt câteva din sporturile cu care se identifică fanii VANS, aceştia putând găsi în noul Concept Store pantaloni, tricouri, jachete, şepci, eşarfe, curele, rochii şi multe altele.

Originar din Calfornia, brandul VANS a fost lansat pe piaţa din SUA în 1966 şi a devenit recunoscut pentru sneakerşii făcuţi la comandă, în funcţie de preferinţele clienţilor. La scurt timp aceştia s-au remarcat pentru gripul, durabilitatea şi aderenţa lor, fiind deseori preferaţi de skateri şi practicanţii de BMX pentru a se antrena şi obţine performanţe remarcabile.

În prezent, brandul VANS este o forţă globală în industria de action sport, fiind recunoscut pentru produsele inovative din domeniul skateboardingului, snowboardingului, BMX-ului şi surfingului, producând atât încălţăminte, cât şi haine, accesorii sportive şi echipamente de protecţie. Brandul suţine cei mai importanţi practicanţi de sporturi extreme din SUA, deţine primul skate park cu acces gratuit, în Huntington Beach California, şi sprijină campionate de surfing şi nu numai.

Metallica, Kenzo, The Beatles, Miley Cirus, Rihanna, Justin Bieber, Bruno Mars sunt doar câteva nume celebre care s-au asociat cu VANS la nivel global. În România, brandul VANS colaborează cu skaterii Banzy şi Adrenalina, snowboarderul Petty, practicanţii de BMX Alin Moldovan şi Jula Raul, Ska-nk, Freaquency şi Les Elephants Bizarres.

Pentru mai multe informaţii despre AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.afipalacecotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.