Hannami Shoes lansează noua colecţie de primăvară/vară 2014

colectie pantofi 2014

Pentru sezonul acesta Hannami Shoes, brandul de pantofi luxury, lucrați manual, și-a propus să poarte femeia cosmopolitană într-o călătorie de redescoperire a feminității clasice, printr-o combinație de stiluri, linii și texturi ce se pierd în timp.

“Colecția de primăvară/vară 2014 concentrează esența procesului continuu de redescoperire și revelație. Pornind de la viziunea modernă a texturilor metalice și a pietrelor Swarovski, am integrat linii și forme clasice specifice anilor ’80, însă le-am adaptat calapoadelor comode de stiletto cu vârf ascuțit și sandalelor joase sau cu platou.”, afirmă Raluca Jipa, creatoarea brandului Hannami Shoes.

O incursiune atemporală, de la modern la clasic

Noua colecție Hannami Shoes încorporează un melanj de stiluri, personalități și atitudini. Este posibilitatea femeilor de a se afirma și de a se exprima prin alegerile făcute, de a redescoperi și a reinterpreta frumusețea clasicului feminin, prin piese potrivite oricărui stil și oricărui moment al zilei, de la clasicii stiletto la sandale cu barete și platformă.

Paleta coloristică se păstrează în același registru sofisticat, combinând tonuri neutere de nisipiu, negru sau gri antracit, cu accente de oranj și bleu ciel, dar și strălucirea tonurilor metalice de auriu și argintiu.

Stiletto clasici și sandale cu barete subțiri

Primăvara aceasta, Hannami Shoes se aliniază tendințelor trasate de marii designeri și transformă pantoful cu toc stiletto în elementul central al colecției. Îl regăsim atât în varianta plină, cât și în cea decupată la spate și cu baretă, din piele întoarsă, lăcuită ori de șarpe.

Ambele modele de stiletto pot fi realizate pe comandă, în texturi, culori și forme diferite, astfel încât purtatoarea Hannami Shoes să se simtă răsfățată pe deplin.

În propunerile pentru primăvară/vară 2014, sandalele se regăsesc în două variante: cu toc subțire și fără platformă sau cu toc gros și platou de doi centimetri. Dacă cele doua modele din materiale texturate, în nuanțe de oranj și bleu ciel, creează premisele unei ținute lejere de zi, sandalele cu platformă și inserții din pietre Swarovski ori semiprețioase înnobilează ținutele de seară.

Iubitoarele vârfului rotund vor descoperi în noua colecție Hannami și două modele de pantofi cu toc mediu, în varianta plină sau decupată pe interior și cu beretă pe gleznă.

Comenzile pot fi realizate la atelierul Hannami Shoes de pe Bvd. Corneliu Coposu, nr.2 sau pe site-ul boutique-ului www.hannami.ro

Hannami Shoes este un brand tânăr ce se adresează femeilor cosmopolitane puternice şi rafinate. Folosind cele mai fine şi rezistente materiale, din piele naturală, de la prestigioşi furnizori din Italia, pantofii Hannami se afirmă prin calitatea produselor lucrate manual, în ediţii limitate de lux. Misiunea buticului se conturează în jurul dorinţei de a oferi ceea ce o femeie deosebită şi puternică îşi doreşte să transmită zilnic prin accesoriile pe care le poartă: stil, unicitate şi răsfăţ pe tocuri.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.